STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λαμία - Ολυμπιακός 0-3: Πέρασε με τριάρα από τη Φθιώτιδα και πατάει γκάζι για το ντέρμπι αιωνίων

Λαμία - Ολυμπιακός 0-3: Πέρασε με τριάρα από τη Φθιώτιδα και πατάει γκάζι για το ντέρμπι αιωνίων
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός πήρε το διπλό στη Φθιώτιδα επικρατώντας 3-0 της Λαμίας χάρη στα γκολ των Σαμασέκου (45'), Μπακαμπού (60') και Μπιέλ (86') για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Στο -5 οι ερυθρόλευκοι από τον Παναθηναϊκό, τον οποίο αντιμετωπίζουν το Σάββατο (25/2, 20:30).

O Oλυμπιακός έφυγε νικητής από τη Φθιώτιδα. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 3-0 της Λαμίας για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό το ερχόμενο Σάββατο.

Λαμία - Ολυμπιακός 0-3: Πέρασε με τριάρα από τη Φθιώτιδα και πατάει γκάζι για το ντέρμπι αιωνίων

Ο Τζανδάρης είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους στο 6ο λεπτό, με τους ερυθρόλευκους να απαντούν με τη σειρά τους με δύο δοκάρια. Το σκορ άνοιξε για τους Πειραιώτες στο 45ο λεπτό ο Σαμασέκου, ενώ ο Μπακαμπού στο 60' έκανε το 2-0. Οι ερυθρόλευκοι είχαν και τρίτο δοκάρι στο 78', με τον Μπιέλ να βάζει το κερασάκι στην τούρτα στο 86'.

Πλέον, ο Ολυμπιακός είναι στην τρίτη θέση με 49 πόντους και βρίσκεται στο -5 από τους πρωτοπόρους πράσινους, τους οποίους αντιμετωπίζουν στις 25 Φεβρουαρίου στις 20:30.

Η ομάδα της Φθιώτιδας παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Stoiximan Super League με 12.

Το ματς

Η Λαμία ξεκίνησε με δοκάρι μόλις στο 4ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι έφυγαν στην αντεπίθεση με τον Τσιλούλη. Εκείνος μοίρασε την μπάλα στα αριστερά στον Ρόμανιτς. Με τη σειρά του τροφοδότησε τον Τζανδάρη, του οποίου το σουτ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Οι Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοσή του στη συνέχεια κυκλοφορώντας την μπάλα και ψάχνοντας κενούς χώρους.

Στο 22ο λεπτό οι ερυθρόλευκοι είχαν πολύ μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν το προβάδισμα. Ο Μπακαμπού μοίρασε στον Φορτούνη, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Γκαραβέλη. Τον νίκησε, ωστόσο πάνω στην γραμμή έκοψε ο Κορνέζος. Στη συνέχεια ο Μπιέλ σούταρε, με τον Γκαραβέλη να αποκρούει. Ο Μπακαμπού πήρε νέο ριμπάουντ, αλλά έκοψε στην γραμμή ξανά ο Κορνέζος.

Ο Ολυμπιακός συνέχιζε να έχει το πάνω χέρι, με τη Λαμία να γίνεται απειλητική μέσω αντεπιθέσεων. Δύο φορές το δοκάρι έφραξε τον δρόμο προς το γκολ για τους Πειραιώτες. Τα σουτ των Χουάνγκ στο 35' και του Κανός στο 44' σταμάτησαν στην οριζόντια δοκό του Γκαραβέλη. Λίγο πριν από το τέλος του πρώτου μέρους, οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα.

Ο Ραμόν με την επιμονή του παρά τα μαρκαρίσματα από τα αριστερά, μοίρασε στον Σαμασέκου, ο οποίος ζύγισε το σουτ, εκτέλεσε εκτός περιοχής και βρήκε δίχτυα. Κάπως έτσι, ο Ολυμπιακός κεφαλαιοποίησε την υπεροχή του στο πρώτο μέρος. Οι ερυθρόλευκοι είχαν 12 τελικές με 1.4xG στο πρώτο 45λεπτο.

Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μέρος συνέχισε να έχει την υπεροχή, με τον ρυθμό του βέβαια να είναι πιο χαμηλός. Στο 59' προειδοποίησε με τον Μπακαμπού να φεύγει απέναντι από τον Γκαραβέλη, αλλά τον Κορνέζο να τον προλαβαίνει τελευταία στιγμή.

Ο φορ των ερυθρόλευκων πέτυχε το 11ο του γκολ στο 60ο λεπτό. Ο Κανός βρήκε πολύ όμορφα τον Μπακαμπού, ο οποίος πάτησε στα αριστερά της περιοχής και με ωραίο σουτ βρήκε δίχτυα για το 2-0.

Στο 76ο λεπτό ο Ολυμπιακός είχε νέο δοκάρι. Ο Βαλμπουενά έκανε το γέμισμα από τα δεξιά, ο Μπακαμπού κατάφερε να πάρει το πλασέ, με την μπάλα να ακουμπάει και να φεύγει άουτ. Οι ερυθρόλευκοι τελείωσαν το ματς στο 86ο λεπτό. Ο Αραμπί με αριστουργηματική προσπάθεια ελευθέρωσε προς τον Μπιέλ, ο οποίος από τα αριστερά της περιοχής πλάσαρε για το 3-0, το οποίο έμεινε έως το φινάλε.

Λαμία - Ολυμπιακός 0-3: Πέρασε με τριάρα από τη Φθιώτιδα και πατάει γκάζι για το ντέρμπι αιωνίων


ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Αμπάντα, Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Στάνκο (63' Σλίβκα), Τζανδάρης (80' Μανούσος), Ρόμανιτς (64' Νούνιες), Τσιλούλης (74' Καραμάνος), Μαρτίνεθ (64' Ντε Βινσέντι), Βέργος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Παπασταθόπουλος (64' Ντόη), Μπα, Ροντινέι, Ραμόν, Ίνμπομ Χουάνγκ, Σαμασέκου, Φορτούνης (65' Βαλμπουενά), Κανός (80' Μασούρας), Γκάρι Ροντρίγκες, Μπακαμπού (80' Αραμπί).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΛΑΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ