ΛΑΜΙΑ

Λαμία: "Οι κάμερες που έλειπαν έχουν τοποθετηθεί, το ΔΑΚ πληροί όλες τις προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή ασφαλούς αγώνα"

SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Λαμία με ανάρτησή της αναφέρει ότι το "Αθανάσιος Διάκος" είναι 100% σύννομο και πληροί όλες τις προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή ενός αγώνα και καλεί τις Αρχές να το πιστοποιήσουν.

Μύλος έγινε με την παρουσία φιλάθλων στον αγώνα της Λαμίας με την ΑΕΚ. Οι Φθιώτες έβγαλαν εισιτήρια προς πώληση, ωστόσο η ΔΕΑΒ ανακοίνωσε ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Η ΠΑΕ Λαμία τονίζει ότι οι τρεις κάμερες που έλειπαν από το γήπεδο, έχουν πλέον τοποθετηθεί και το γήπεδο πληροί τις προϋποθέσεις στο 100% για τη διεξαγωγή αγώνων, ενώ στο τέλος αναρωτιέται αν θέλουμε κόσμο στα γήπεδα ή όχι.

"Με ιδιαίτερη έκπληξη ενημερωθήκαμε στις 22:11 (!) το βράδυ της Πέμπτης 7/3 με έγγραφο από τη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας ότι εξαιτίας της μη ολοκληρωμένης λειτουργίας του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης στο ΔΑΚ Λαμίας "Αθ. Διάκος", (λόγω έλλειψης 3 καμερών που είχε γίνει η παραγγελία από το εξωτερικό και παρελήφθησαν εχθές και η τοποθέτησή τους έχει ήδη σήμερα ολοκληρωθεί) ο αγώνας της Κυριακής 10/3 (65 ώρες πριν) με την ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών!!

Πληροφορούμε ωστόσο τον φίλαθλο κόσμο ότι πλέον το ΔΑΚ Λαμίας είναι 100% σύννομο και πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις διεξαγωγής ασφαλούς αγώνα και καλούμε όλες τις αρμόδιες Αρχές για έλεγχο και πιστοποίηση της σύννομης λειτουργίας του συστήματος παρακολούθησης του γηπέδου μας, 55 ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Και τελικά αναρωτιόμαστε: Θέλουμε κόσμο στα γήπεδα ή όχι;", ανέφερε η Λαμία στην ανακοίνωσή της.

TAGS ΛΑΜΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ