THE SPORTS ECONOMIST

Λαμία: Ο Καρλίτος υπέγραψε τη μεγαλύτερη συμφωνία στην ιστορία του συλλόγου

Λαμία: Ο Καρλίτος υπέγραψε τη μεγαλύτερη συμφωνία στην ιστορία του συλλόγου
ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME SPORTS

Τι περιλαμβάνει η μεγαλύτερη συμφωνία στην ιστορία της Λαμίας με την υπογραφή του συμβολαίου του Καρλίτος, ο οποίος αναμένεται σήμερα στην Ελλάδα.

Το deal της ιστορίας της αναμένεται να ολοκληρώσει σήμερα η Λαμία με την αναμενόμενη άφιξη του Καρλίτος στην Ελλάδα. Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού θα φτάσει στη χώρα και θα υποβληθεί στον καθιερωμένο ιατρικό έλεγχο προτού υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, το οποίο και είναι το μεγαλύτερο που έχει δοθεί ποτέ σε ποδοσφαιριστή των Φθιωτών.

Συγκεκριμένα λοιπόν, ο 33χρονος Ισπανός στη διετία που θα αγωνιστεί στη Λαμία θα εισπράξει συνολικά 600.000 ευρώ "καθαρά" (σ.σ. να σημειωθεί πως εισέπραξε ως αποζημίωση από την πρώην ομάδα του, τη Λέγκια, ένα μικρό ποσό από τις 420.000 που θα λάμβανε αν εξαντλούσε την τελευταία του χρονιά στη Βαρσοβία), αποτελώντας έτσι τον μακράν του δεύτερου πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην ιστορία της Λαμίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη συμφωνία των δύο πλευρών δεν έχει προβλεφθεί ποσό αποδέσμευσης ούτε κάτι ανάλογο που θα διευκολύνει (θεωρητικά τουλάχιστον) ένα "διαζύγιο" των δύο πλευρών σε περίπτωση που η Λαμία υποβιβαστεί για παράδειγμα στο τέλος της επόμενης σεζόν.

TAGS THE SPORTS ECONOMIST ΛΑΜΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ