ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Με απόφαση της διοίκησης εκτός ο Τσιλούλης στα δύο ματς με την ΑΕΚ για τα playoffs

Ο Σωτήρης Τσιλούλης με τη φανέλα της Λαμίας σε ματς της Super League κόντρα στον Βόλο | 16 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Σωτήρης Τσιλούλης με τη φανέλα της Λαμίας σε ματς της Super League κόντρα στον Βόλο | 16 Σεπτεμβρίου 2023 EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Λαμία με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι ο Σωτήρης Τσιλούλης δεν θα αγωνιστεί στα δύο παιχνίδια με την ΑΕΚ στη διαδικαδία των playoffs.

Η Λαμία για πρώτη φορά στην ιστορία της μετέχει στη διαδικασία των playoffs της Stoiximan Super League και απόψε θα κάνει πρεμιέρα, φιλοξενώντας την ΑΕΚ, σε μία αναμέτρηση ωστόσο, η οποία θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο, κατόπιν σχετικής απόφασης της ΔΕΑΒ.

Παράλληλα, η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε ότι στους δύο αγώνες των playoffs της ομάδας με την ΑΕΚ, δεν θα αγωνιστεί ο Σωτήρης Τσιλούλης. Η απόφαση πάρθηκε από τη διοίκηση του συλλόγου και με γνώνομα την προστασία τόσο της ομάδας, όσο και του ίδιου του ποδοσφαιριστή, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη λιτή ανακοίνωση της Λαμίας.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 29χρονος μεσοεπιθετικός έχει έρθει σε συμφωνία με την ΑΕΚ, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση, από το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς το συμβόλαιό του με την ομάδα της Φθιώτιδας ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Ο Τσιλούλης δεν είχε αγωνιστεί ούτε στο πρόσφατο παιχνίδι των δύο ομάδων για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όταν η ΑΕΚ είχε κερδίσει με 3-1.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λαμία:

Με απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964, στους δύο αγώνες των playoffs της Stoiximan Super League με αντίπαλο την ΑΕΚ, ο Σωτήρης Τσιλούλης δεν πρόκειται να αγωνιστεί, τόσο για την προστασία της ομάδας όσο και του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

TAGS ΛΑΜΙΑ ΑΕΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ