ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Έξι τα κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα της Φθιώτιδας

Ο Γιώργος Σαραμαντάς με τη φανέλα της Λαμίας
Ο Γιώργος Σαραμαντάς με τη φανέλα της Λαμίας INTIME SPORTS

Άλλα τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Λαμίας βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό στον επανέλεγχο που έγινε και πλέον τα κρούσματα έχουν φτάσει τα έξι στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Τρία νέα κρούσματα κορονοϊού βρέθηκαν στη Λαμία μετά τον επανέλεχγο που έγινε και ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (20/8) με την ΑΕΚ και πλέον τα ενεργά κρούσματα στην ομάδα της Φθιώτιδας έχουν ανέβει στα έξι και το παιχνίδι πλέον είναι στον αέρα καθώς αναμένεται να γίνουν και νέα τεστ ώστε να διαπιστωθεί αν υπήρχε και άλλη διασπορά.

Για να μη γίνει ένα παιχνίδι στη Super League θα πρέπει να υπάρξουν έξι κρούσματα ποδοσφαιριστών την παραμονή του αγώνα στον τελικό έλεγχο που θα διενεργηθεί. Όπως καταλαβαίνει κανείς η κρίσιμη μέρα είναι η Παρασκευή όταν και θα γίνουν νέα τεστ στους παίκτες της Λαμίας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Στον επανέλεγχο που πραγματοποιήθηκε για τον Covid-19 βρέθηκαν ακόμη 3 θετικά δείγματα σε μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Τηρούνται πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η ΠΑΕ Λαμία ανακοινώνει ότι οι αρχηγοί της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι οι:

Saranov Bojan

Bejarano Danny

Καραμάνος Αναστάσιος

Μανούσος Γεώργιος

De Vincenti Tomas

Εν τω μεταξύ με απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League 2022-2023 το Σάββατο 20/8 στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος” με αντίπαλο την ΑΕΚ. Η προπόνηση περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής και τακτική".


TAGS ΛΑΜΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ