ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Έπιασε δουλειά ο Πίτι, είδε ματς της Segunda στην Ισπανία

Ο Πίτι κατά την ανακοίνωση του από τη Λαμία
Ο Πίτι κατά την ανακοίνωση του από τη Λαμία LAMIA FC

Ο Πίτι βρέθηκε στην Ισπανία και παρακολούθησε παιχνίδια της δεύτερης κατηγορίας για λογαριασμό της Λαμίας ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Εδώ και λίγες μέρες ο Πίτι είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της Λαμίας με τον 40χρονο Ισπανό να πιάνει δουλειά και να εκμεταλλεύεται τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εθνικών ομάδων με ένα ταξίδι στην Ισπανία.

Συγκεκριμένα ο Πίτι βρέθηκε στην πατρίδα του και παρακολούθησε αρκετά παιχνίδια της Segunda Division που διεξήχθησαν κανονικά το Σαββατοκύριακο. Στόχος του πρώην μέσου της Λαμίας ήταν να δει κάποιους ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν τους επόμενους μήνες να έρθουν στη χώρα μας για λογαριασμό της ομάδας της Ημαθίας. Ο τεχνικός διευθυντής της Λαμίας άλλωστε είναι αυτός που έχει αναλάβει και το scouting.

Ο Πίτι στη θητεία του στην Ισπανία έχει αγωνιστεί σε Ρέους, Σαραγόσα, Μούρθια, Έρκουλες, Βαγιεκάνο, Γρανάδα με αποτέλεσμα να γνωρίζει τη συγκεκριμένη αγορά απ' έξω και ανακατωτά ενώ φυσικά με την παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια στα γήπεδα της Ισπανίας έχει άκρες παντού.

Οπότε ήταν φυσιολογικό το πρώτο του ταξίδι να έχει να κάνει με μια αγορά που ξέρει πολύ καλά και από την οποία μπορεί να βρει τις πληροφορίες που θέλει για ποδοσφαιριστές που θα ξεχωρίσει.

Διετές το συμβόλαιο του

Όσο για το συμβόλαιο του με την ομάδα της Λαμίας, αυτό έχει διετή τελικά διάρκεια ούτως ώστε ο Πίτι να έχει το χρόνο να δείξει τι μπορεί να κάνει σε αυτό το ρόλο που ανέλαβε για πρώτη φορά. Με αυτό τον τρόπο και η διοίκηση της ομάδας θέλησε να του δείξει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του.

TAGS ΛΑΜΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ