ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Χωρίς προβλήματα για την πρόκριση επί του Άρη

Φάση από την αναμέτρηση Άρης - Λαμία | 23 Ιανουαρίου 2022
Φάση από την αναμέτρηση Άρης - Λαμία | 23 Ιανουαρίου 2022 EUROKINISSI

Η Λαμία υποδέχεται την Τετάρτη (26/1) τον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδας με την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου να μην αντιμετωπίζει προβλήματα.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στον Άρη και τη Λαμία στη Θεσσαλονίκη πριν μια εβδομάδα και την Τετάρτη οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν την πρόκριση με την ομάδα της Φθιώτιδας να υποδέχεται τους "κιτρινόμαυρους".

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου που τα πάει καλά στο συγκεκριμένο θεσμό δεν αντιμετωπίζει προβλήματα για την αναμέτρηση της Τρίτης με τον Έλληνα τεχνικό να κάνει γνωστή και την αποστολή.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας, την Τρίτη 25/1 για τον αγώνα της Τετάρτης 26/1 στις 20:00, στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος” με αντίπαλο τον Άρη, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της προημιτελικής φάσης του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδας 2021-2022

Ο Μιχάλης Γρηγορίου συμπεριέλαβε στην αποστολή τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Τρόπουλος, Σαράνοβ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνες, Σκόνδρας, Βύντρα, Γκόλεμιτς, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνεζ, Τιρόνε, Μπεχεράνο, Αραμπούλι, Μανούσος, Καραμάνος, Μπανγκουρά, Νικολόπουλος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος".

TAGS ΛΑΜΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ