STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λαμία - Ατρόμητος 2-2: Κόλλησαν στην ισοπαλία

Λαμία - Ατρόμητος 2-2: Κόλλησαν στην ισοπαλία
INTIME SPORTS

Σε ένα ματς το οποίο τόσο η Λαμία όσο και ο Ατρόμητος ήθελαν όσο τίποτα τη νίκη οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2 το οποίο δεν αφήνει καμιά τους ικανοποιημένη.

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης Λαμία και Ατρόμητος ήθελαν τη νίκη για να πάρουν σημαντική βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας στη Super League Interwetten.

Το τελικό 2-2 δεν άφησε καμία από τις δύο ομάδες ικανοποιημένη αφού αμφότερες είχαν τις ευκαιρίες να πάρουν το τρίποντο, αλλά προδόθηκαν από τα λάθη στην αμυντική τους λειτουργία.

Ο Ατρόμητος πήρε δύο φορές το προβάδισμα στο σκορ, ωστόσο δεν μπόρεσε να το κρατήσει καμία από αυτές αφού η Λαμία κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Η Λαμία απείλησε, ο Στρούγγης σκόραρε

Η αναμέτρηση από τα πρώτα της λεπτά είχε καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να φτάνουν ορθολογικά μέχρι την αντίπαλη περιοχή, αλλά εκεί δεν έπαιρναν τις σωστές επιλογές.

Εκείνη που απείλησε πρώτη ήταν η Λαμία στο 18ο λεπτό όταν ο Αραμπούλι πήρε την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή με την μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι του Πίριτς.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καρτάλη, ο Κουλούρης πρόλαβε τον Γκαραβέλη με αποτέλεσμα να αλλάξει πορεία στην μπάλα. Ο τερματοφύλακας της Λαμίας δεν μπόρεσε να την ελέγξει και από κοντά ο Στρούγγης την έστειλε στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Το αυτογκόλ του Παδόπουλου έφερε την ισορροπία

Το γκολ του Ατρομητου δεν άλλαξε κάτι στην εικόνα του αγώνα. Η Λαμία συνέχισε να προσπαθεί να δημιουργήσει φάσεις, αλλά τα χαλούσε στην τελική προσπάθεια.

Έτσι, οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να διαχειρίζονται άνετα το υπέρ τους προβάδισμα και ότι θα πήγαιναν προηγούμενοι στα αποδυτήρια. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η μπάλα έφτασε στον Σκόνδρα και εκείνος έκανε την σέντρα με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 1-1.

Πίεσε και δικαιώθηκε ο Ατρόμητος

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ατρόμητος έδειξε διάθεση να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους στην άμυνα της Λαμίας.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι με σουτ του Ορτέγκα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ωστόσο ακολούθησαν δύο καλές στιγμές για τους φιλοξενούμενους με τους Μπεντινέλι και Κουλούρη.

Στην τρίτη του φάση ο Ατρόμητος έφτασε στο γκολ. Μετά από εκτέλεση φάουλ πίσω από το κέντρο η μπάλα έφτασε στον Ντένιτς, εκείνος άνοιξε ωραία δεξιά στον ξεχασμένο από την άμυνα της Λαμίας Βασιλαντωνόπουλο και εκείνος έκανε το 1-2. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο σκόρερ δεν πανηγύρισε λόγω της παρουσίας του για δύο χρόνια στην ομάδα της Λαμίας.

Νέο λάθος στην άμυνα και ο Αραμπούλι σφράγισε το 2-2

Μετά το γκολ που δέχτηκε η Λαμία βγήκε μπροστά και κυνήγησε το 2-2. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Τιρόνε και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 79'.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Προβυδάκη η μπάλα πέρασε από όλους κόντραρε πάνω στον Βασιλαντωνόπουλο και είχε κατεύθυνση προς τα δίχτυα με τον Αραμπούλι να παρεμβαίνει και να σιγουρεύει το 2-2 για την ομάδα του.

Κάπως έτσι το τελευταίο δεκάλεπτο πήρε φωτιά με τις δύο ομάδες να κυνηγούν τη νίκη. Ο Ατρόμητος ήταν εκείνος που είχε τις δύο καλύτερες στιγμές με τους Καστεγιάνο και Κουλούρη, ωστόσο το 2-2 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Τα σημαντικά στοιχεία του αγώνα

Τα στατιστικά του αγώνα

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΛΑΜΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ