ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Λαμία - Athens Kallithea 1-1: Ο Μπεχαράνο απάντησε στον Λουκίνα και όλα κρίνονται στο Ελ Πάσο

Στιγμή από την αναμέτρηση Λαμία - Athens Kallithea
Στιγμή από την αναμέτρηση Λαμία - Athens Kallithea EUROKINISSI SPORTS

Δεν είχε νικητή το πρώτο παιχνίδι της φάσης των 16 ανάμεσα στη Λαμία και την Athens Kallithea, με την αναμέτρηση να λήγει 1-1. Ο Λουκίνας άνοιξε το σκορ στο 80' και απάντησε ο Μπεχαράνο στο 88'.

Η Λαμία και η Athens Kallithea αναμετρήθηκαν στο Αθανάσιος Διάκος για το πρώτο σκέλος της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Το ματς έληξε ισόπαλο 1-1 με τις δύο ομάδες να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς στο Ελ Πάσο.

Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Απόλλωνας Παραλιμνίου - Άγιος Νικόλαος, με το πρώτο ματς να λήγει 2-2.

Από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού η Λαμία είχε την κατοχή της μπάλας, με την Athens Kallithea να καλύπτει τα μετόπισθεν και να ψάχνει τις στιγμές της σε γρήγορες μεταβάσεις, κυρίως με πρωταγωνιστή τον ταχύτατο Νίλι.

Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες στιγμές με σουτ του Γιακουμάκη, του Μανούσου και του Τσιλούλη, όπως ο κίπερ της Athens Kallithea αποσοβούσε τον κίνδυνο. Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν προς το φινάλε του πρώτου μέρους, όμως δεν είχαν κάποια μεγάλη στιγμή μπροστά από την εστία του Γκαραβέλη.

Στο δεύτερο μέρος, η Athens Kallithea ανέβηκε λίγο περισσότερο ψάχνοντας τον τρόπο να βρει δίχτυα. Στο 50' μάλιστα είχε καλή στιγμή με σουτ του Νίλι. Οι φιλοξενούμενοι στο 85ο λεπτό πήραν το προβάδισμα.

Ο Ντεμέτριους έκανε καταπληκτική κίνηση, προσπέρασε τρεις παίκτες, πάτησε περιοχή και μοίρασε στον Λουκίνα, ο οποίος πλάσαρε για το 1-0. Στο 88ο λεπτό η Λαμία έφτασε στην ισοφάριση.

Ο Σλίβκα έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, με τον Μπεχαράνο να πιάνει την καρφωτή κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Η Athens Kallithea είχε ευκαιρία στις καθυστερήσεις για να περάσει μπροστά στο σκορ, όμως το δοκάρι στάθηκε εμπόδιο και το 1-1 παρέμεινε έως το φινάλε.

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Αντέτζο, Τζανδάρης, Νούνιες, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Σιμόν, Γκοράνοβ, Τσιλούλης, Κορνέζος

ATHENS KALLITHEA: Πάντος, Μανθάτης, Ευαγγέλου, Τσιντώνης, Νίλι, Καμπρέρα, Κυνηγόπουλος, Καινούργιος, Κολτσίδας, Κωστανάσιος, Ντεμέτριους

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΛΑΜΙΑ ATHENS KALLITHEA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ