STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λαμία - Αστέρας 2-2: Κολλημένοι στην ισοπαλία

Μονομαχία από την αναμέτρηση μεταξύ της Λαμίας και του Αστέρα Τρίπολης για την Super League
Μονομαχία από την αναμέτρηση μεταξύ της Λαμίας και του Αστέρα Τρίπολης για την Super League EUROKINISSI SPORTS

Λαμία και Αστέρας κόλλησαν ξανά στην ισοπαλία (2-2) - πέμπτη σε επτά μεταξύ τους ματς - με τους γηπεδούχους να παραμένουν καθηλωμένοι αγνοώντας τη νίκη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. (VIDEOS)

Η Λαμία υποδέχτηκε τον Αστέρα το μεσημέρι του Σαββάτου (21/11) στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Super League Interwetten με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από δύο γκολ και να αναδεικνύονται ισόπαλες. Ο Μπαράλες άνοιξε το σκορ με πέναλτι για την ομάδα της Τρίπολης, ο Ντέλετιτς ισοφάρισε με τον ίδιο τροπο για τους γηπεδούχους και ο Τσούκαλος έκανε την ανατροπή. Η τελευταία λέξη, ωστόσο, ανήκε στον Ριέρα, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Δείτε τα τέσσερα πράγματα που μάθαμε από το ματς:

Η ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Το πρώτο ημίχρονο η αλήθεια είναι ότι σε κανένα χρονικό σημείο του δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας. Δύο αξιόλογες φάσεις όλες κι όλες.

Ένα σουτ του Μουνάφο, το οποίο ήταν πολύ αδύνατο για να απειλήσει τον Επασί. Ούτε η προσπάθεια του Αραμπούλι απέφερε καρπούς, καθώς η μπάλα πέρασε άουτ.

Μια φάση, ωστόσο, έμελλε να κάνει διαφορά. Ο Αντέτζο έκοψε με το χέρι την μπάλα, ο Μπαράλες εκτέλεσε το πέναλτι και ήταν εύστοχος ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα της Τρίπολης.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Κι όμως η Λαμία έφθασε τόσο στην ισοφάριση, όσο και στην ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 50ό λεπτό ο Μουνάφο ανέτρεψε τον Ντέλετιτς. Ο διαιτητής άργησε έξι λεπτά να πάρει την απόφαση μετά από επικοινωνία με τον VAR - τελικά είδε ο ίδιος ιδίοις όμμασι το μόνιτορ - και τελικά διατήρησε την αρχική για πέναλτι.

Ο Σέρβος εκτέλεσε και ήταν εύστοχος. Όπως και ο Μπαράλες στο πρώτο γκολ δεν πανηγύρισε, καθώς σκόραρε κόντρα στην πρώην του ομάδα.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Μάλιστα η ομάδα της Φθιώτιδας έφτασε και στην ανατροπη. Με εξαιρετικό γκολ του Νίκου Τσούκαλου στο 69ο λεπτό. Ο Λαμιώτης επιθετικός γύρισε προ του Πασαλίδη και με το αριστερό νίκησε τον Παπαδόπουλο.

Η ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΑΠΟ ΡΙΕΡΑ

Οι γηπεδούχοι φλέρταραν με την πρώτη τους νίκη, ωστόσο η προσγείωση ήλθε διά ποδός Ριέρα.

Στο 78ο λεπτό ο Τασουλής έκανε το σουτ, ο Επασί μπλόκαρε, αλλά ο Ριέρα στην επαναφορά τον νίκησε και διαμόρφωσε το τελικό - όπως έμελλε να αποδειχθεί - σκορ.

Ο ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΗΡΩΙΣΜΟ

Στο πρώτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου ο Τσαγκαράκης σφύριξε πέναλτι υπέρ της Λαμίας σε χέρι του Ιγκλέσιας, αλλά έπειτα από επικοινωνία με τον VAR πήρε πίσω την απόφαση και έδειξε φάουλ καθώς διαπιστώθηκε ότι η παράβαση του Αργεντινού ήταν εκτός περιοχής.

Κι όμως η Λαμία έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το τρίποντο. Μαζί και ο Τσούκαλος, ο οποίος έχασε την ευκαιρία να ντυθεί ήρωας για την ομάδα του.

Στο 90+8' βγήκε μόνος του με τον Παπαδόπουλο μετά από διαγώνια πάσα του Σκόνδρα, αλλά νικήθηκε από τον πρώην συμπαίκτη του και νυν γκολκίπερ του Αστέρα.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΛΑΜΙΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ