STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λαμία - Απόλλων Σμύρνης 1-0: Ξεκόλλησε από την ουρά

Οι παίκτες της Λαμίας πανηγυρίζουν το γκολ του Τάσου Καραμάνου κόντρα στον Απόλλωνα
Οι παίκτες της Λαμίας πανηγυρίζουν το γκολ του Τάσου Καραμάνου κόντρα στον Απόλλωνα EUROKINISSI

Η Λαμία επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης με το γκολ του Καραμάνου και με τη δεύτερη νίκη της στη σεζόν ξεκόλλησε από την ουρά της βαθμολογίας, αφήνοντας (έχουσα ματς λιγότερο) τελευταία την ΑΕΛ. (VIDEO)

Η Λαμία υποδέχτηκε το απόγευμα της Τετάρτης (27/1) τον Απόλλωνα Σμύρνης και πανηγύρισε τη νίκη της, δεύτερη στη σεζόν μετά από εκείνη κόντρα στον Άρη.

Το γκολ του Τάσου Καραμάνου ήταν αρκετό για να χαρίσει το τρίποντο (1-0) στους Φθιώτες, οι οποίοι ξεκόλλησαν από την ουρά της βαθμολογίας της Super League Interwetten και άφησαν την ΑΕΛ στην τελευταία θέση έχοντες μάλιστα ματς λιγότερο από τους Θεσσαλούς. Δείτε τα τρία πράγματα που μάθαμε από το ματς.

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Η ομάδα της Φθιώτιδας πανηγύρισε δίκαιη νίκη κι αυτό αποδεικνύεται από τη στατιστική του ματς. Όπως μπορείτε να δείτε και στο γράφημα των expected goals της Opta οι γηπεδούχοι άξιζαν το τρίποντο και με το σκορ μάλιστα να αντικατοπτρίζεται και στους αριθμούς.

Η Λαμία είχε το γκολ, είχε το δοκάρι, είχε και τις ευκαιρίες. Πάτησε περιοχή, απείλησε τον Βέρχουλστ και πήρε αυτό που δικαιούται από το ματς.

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ

Η Λαμία βρήκε αυτό το γκολ από τον Τάσο Καραμάνο. Ο Ντέλετιτς εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, ο Χουχούμης στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα προς τα πίσω και ο Καραμάνος με προβολή στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά, παρά να βάλει το πόδι και να νικήσει τον Βέρχουλστ. Δεν χωρά αμφιβολία ότι ο Καραμάνος είναι από τους πιο έμπειρους και αξιόλογους παίκτες των Φθιωτών και σε τέτοια ματς μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Όπως και την έκανε. Τέτοια τρίποντα ίσως αποβούν καθοριστικά για την οικονομία της σεζόν.

ΕΝΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ

Η Λαμία αδικαιολόγητα οπισθοχώρησε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Μέχρι το 80ό λεπτό δεν είχε τίποτα η Ελαφρά Ταξιαρχία. Πήρε θάρρος όμως από την αδυναμία που έδειξαν οι γηπεδούχοι.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Και είχε ευκαιρίες κιόλας. Τόσο με τον Ντάουντα, όσο και με τον Φερνάντεθ. Ένα δεκάλεπτο, ωστόσο, δεν ήταν αρκετά για να αλλάξει τις ισορροπίες και το σενάριο που είχε γραφτεί στο ματς.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ