ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Ανανέωσε ο Τζανετόπουλος για τρία χρόνια

Ο Άνταμ Τζανετόπουλος με τη φανέλα της Λαμίας
Ο Άνταμ Τζανετόπουλος με τη φανέλα της Λαμίας EUROKINISSI SPORTS

Η Λαμία ήρθε σε συμφωνία με τον Άνταμ Τζεντόπουλο και οι δύο πλευρές επέκτειναν την συνεργασία τους για τα επόμενα τρία χρόνια.

Κάτοικος Λαμίας μέχρι το 2024 θα παραμείνει ο Άνταμ Τζεντόπουλος. Ο 26χρονος αμυντικός συμφώνησε με την Λαμία και έτσι θα παρατείνει την παραμονή του στην ομάδα.

Ο Τζεντόπουλος πήγε στο σύλλογο της Φθιώτιδας το 2019 και από τότε μετρά 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο 26χρονος αμυντικός, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Λαμίας: "Είμαι πολύ ευτυχισμένος που συνεχίζω στην ομάδα της Λαμίας. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της Διοίκησης για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν να συνεχίζω να είμαι μέλος αυτής της οικογένειας και είμαι σίγουρος πως… τα καλύτερα έρχονται".

Η ανακοίνωση της Λαμίας

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της για τρία (3) ακόμη χρόνια με τον 26χρονο (10/2/1995), αμυντικό, Άνταμ Τζανετόπουλο.

Ο Τζανετόπουλος ενσωματώθηκε στην ομάδα μας τον Ιανουάριο του 2019 και από τότε μέχρι σήμερα έχει σημειώσει συνολικά 39 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας με τα χρώματα της Λαμίας.

Του ευχόμαστε υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες με την ομάδα μας», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Λαμία".

TAGS ΛΑΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ