ΛΑΜΙΑ

Λαμία μεταγραφές: Ανακοίνωσε το deal με τον Σλίβκα

Λαμία μεταγραφές: Ανακοίνωσε το deal με τον Σλίβκα
ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΛΑΜΙΑΣ

Παίκτης της Λαμίας από τη νέα αγωνιστική σεζόν θα είναι ο Βικίντας Σλίβκα, με τον Λιθουανό μέσο να μένει ελεύθερος από τον Απόλλωνα Σμύρνης έπειτα από μία διετία και να δίνει τα χέρια με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Στην Super League και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται ο Βικίντας Σλίβκα, με τον 27χρονο Λιθουανό μέσο να αφήνει τον Απόλλωνα Σμύρνης έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στην Ριζούπολη και να μετακομίζει στην Λαμία, η οποία γνωστοποίησε την Τετάρτη (13/7) τη συμφωνία της με τον 27χρονο.

Η ανακοίνωση της Λαμίας:

Η ΠΑΕ Λαμία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 27χρονο (29.04.1995) κεντρικό μέσο, Vykintas Slivka.

Ο διεθνής Λιθουανός τα τελευταία δύο χρόνια φορούσε την φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης, με τον οποίο κατέγραψε συνολικά 52 συμμετοχές.

Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Χιμπέρνιαν, Γιουβέντους (Β’ ομάδα και υποδομές), Άσκολι, Μοντένα, Ντεν Μπος και Γκόριτσα.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!

Μετά την υπογραφή του Συμβολαίου ο Vykintas Slivka δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στη Λαμία. Θα βάλω τα δυνατά μου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία!

TAGS ΛΑΜΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ