STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λαμία - ΑΕΛ 2-1: Τρίποντο παραμονής με Ντέλετιτς

Οι παίκτες της Λαμίας πανηγυρίζουν το γκολ επί της ΑΕΛ
Οι παίκτες της Λαμίας πανηγυρίζουν το γκολ επί της ΑΕΛ EUROKINISSI SPORTS

Η Λαμία επικράτησε της ΑΕΛ με 2-1 σε εξ αναβολής αναμέτρηση και πήρε ένα σημαντικό τρίποντο στη μάχη παραμονής καθώς πλέον βρίσκεται στην 11η θέση ενώ οι φιλοξενούμενοι μετά τη νέα ήττα τους παρέμειναν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. (VIDEO)

Η Λαμία επικράτησε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες της ΑΕΛ, αυτή τη φορά με 2-1, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική και έφτασε σε ένα τρίποντο παραμονής ενόψει και των playouts καθώς με αυτό το τρίποντο ανέβηκε στην 11η θέση με 22 βαθμούς έναντι της ΑΕΛ που μετά την ήττα της έμεινε στην τελευταία θέση με 16 πόντους.

Ο Ντέλετιτς ήταν ο παίκτης που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με πλασέ από κοντά στο 88' της αναμέτρησης και με τον ίδιο να πανηγυρίζει έξαλλα κοιτώντας προς την εξέδρα του γηπέδου.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας καθώς και οι δύο ομάδες έδειξαν να έχουν αρκετό άγχος αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έδειξαν περισσότερο πάθος και κυνήγησαν μέχρι τέλους το τρίποντο. Χαρακτηριστικό της αναμέτρησης πως και τα τρία γκολ ήρθαν μετά την εκτέλεση στημένων και όχι σε ροή αγώνα.

ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΟΡΝΕΡ ΔΥΟ ΓΚΟΛ

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν και να απειλήσουν και προσπαθούσαν να εκμεταλλευτούν τα στημένα τους. Οι γηπεδούχοι τα κατάφεραν πρώτοι όταν στο 33' σε κόρνερ που εκτελέστηκε με πάσα οι δύο κεντρικοί αμυντικοί της Λαμίας απείλησαν και σκόραραν.

Αρχικά ο Τζανετόπουλος έκανε το σουτ με τον Νάγκι να αποκρούει και εν συνεχεία ο Αντέτζο εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του γκολκίπερ της ΑΕΛ και από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.

Η ΑΕΛ έφερε το ματς στα ίσια με ένα τυχερό γκολ μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Γιακιμόβσκι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Το κόρνερ από τα δεξιά βρήκε το πίσω δοκάρι με τη μπάλα να παίρνει κατεύθυνση προς τα έξω αλλά χτύπησε στο κεφάλι του Επασί και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες ισόπαλες και χωρίς κάτι άλλο αξιόλογο στα πρώτα 45λεπτα της αναμέτρησης.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ

Στο δεύτερο 45λεπτο η Λαμία μπήκε στο παιχνίδι καλύτερα και απείλησε με τον σκόρερ της, τον Αντέτζο, στο 52' με κεφαλιά από κοντά ύστερα από εκτέλεση ενός φάουλ από τα δεξιά αλλά ο Νάγκι αντέδρασε σωτήρια και απομάκρυνε τη μπάλα.

Έκτοτε και μέχρι τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες περιορίστηκαν σε κάποια σουτ τα οποία δεν είχαν τύχη ενώ υπήρξαν αρκετά μαρκαρίσματα, διακοπές και ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο συλλόγων.

Τελικά το γκολ της νίκης για τη Λαμία ήρθε στο 88' από τον Ντέλετιτς, έναν πρώην παίκτη της ΑΕΛ,, ο οποίος είδε τη μπάλα να στρώνεται μπροστά του μετά από εκτέλεση φάουλ και κακό διώξιμο της άμυνας των φιλοξενούμενων. Ο Ντέλετιτς πλάσαρε με το αριστερό, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και πανηγύρισε έξαλλα δείχνοντας προς την εξέδρα του γηπέδου της Λαμίας.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΛΑΜΙΑ ΑΕΛ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ