ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λαλά: "Το πρότζεκτ του Ολυμπιακού θα με πάει παρακάτω"

Ο Κένι Λαλά κατά την παρουσίαση του από τον Ολυμπιακό
Ο Κένι Λαλά κατά την παρουσίαση του από τον Ολυμπιακό INTIME SPORTS

Ο Κενί Λαλά εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό, τόνισε πως στόχος του είναι να κατακτήσει τίτλους με τους "ερυθρολεύκους", ενώ έστειλε και μήνυμα στον κόσμο της ομάδας. (VIDEO)

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας (01/02) την απόκτηση του 29χρονου δεξιού μπακ, Κενί Λαλά, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Λίγη ώρα αργότερα, ο έμπειρος αμυντικός έκανε τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως θέλει να κατακτήσει τίτλους, ενώ έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

"Ελπίζω να ζήσω ωραίες στιγμές, να κερδίσω τίτλους, να ανακαλύψω καινούργιες διοργανώσεις. Επίσης, να αγωνιστώ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις πάνω από όλα και ελπίζω να προσφέρω το πετραδάκι μου στο οικοδόμημα του Ολυμπιακού.

Έχω μιλήσει με τον Φρανσουά Μοντεστό, κάναμε μία ωραία συζήτηση. Μου είπε τα καλύτερα για τον σύλλογο, μου παρουσίασε ένα πραγματικά ενδιαφέρον πρότζεκτ. Είμαι ενθουσιασμένος που είναι ένα πρότζεκτ που θα με πάει παρακάτω, κάτι που χρειαζόμουν στην καριέρα μου.

Για εμένα είχε έρθει η στιγμή για να προχωρήσω παρακάτω. Είμαι υπερήφανος που θα αγωνιστώ με αυτή τη φανέλα, θέλω να την τιμήσω, ελπίζω να κατακτήσουμε τίτλους και ελπίζω να σας κάνω υπερήφανους και σύντομα να βρεθούμε στο γήπεδό μας".

Photo Credits: Δελτίο Τύπου Intime

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ