LA LIGA

La Liga: Η Βαλένθια των 10 παικτών άντεξε και νίκησε 1-0 την Χετάφε

Ο Κάρλος Σολέρ πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Βαλένθια | 8 Νοεμβρίου 2020
Ο Κάρλος Σολέρ πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Βαλένθια | 8 Νοεμβρίου 2020 @2020 ALBERTO SAIZ/AP IMAGES

Αν και υποχρεώθηκε να αγωνιστεί με αριθμητικό μειονέκτημα από το 3ο λεπτό, η Βαλένθια έδειξε χαρακτήρα και πήρε τη νίκη με 1-0 στο "Μεστάγια" κόντρα στην Χετάφε στο εναρκτήριο παιχνίδι της φετινής La Liga.

Ποδαρικό με το δεξί έκανε στην νέα La Liga η Βαλένθια, με την ομάδα του Πέπε Μπορδαλάς να αγωνίζεται για σχεδόν 90 λεπτά με παίκτη λιγότερο αλλά να καταφέρνει στο φινάλε να πανηγυρίζει τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Χετάφε στο "Μεστάγια".

Τα δύσκολα για τους Βαλενθιάνους εμφανίστηκαν μόλις στο 3ο λεπτό όταν αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα ο Γκιγιαμόν και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες, με τη συνέχεια όμως να είναι απρόβλεπτη, αφού οι νυχτερίδες κέρδισαν πέναλτι και είδαν τον Κάρλος Σολέρ να το αξιοποιεί στο 11ο λεπτό, γράφοντας το 1-0 από την άσπρη βούλα.

Οι Μαδριλένοι προσπάθησαν έχοντας παίκτη παραπάνω να γυρίσουν το ματς πιέζοντας την Βαλένθια όμως απέτυχαν να ξεκλειδώσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων ενώ στο 76' έμειναν και αυτοί με 10 παίκτες όταν αποβλήθηκε για λογαριασμό τους ο Καμπάκο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Σημειώνεται πως το ματς σημαδεύτηκε από πολλές μονομαχίες και μπόλινα νεύρα κάτι που αποτυπώθηκε και στον αριθμό των καρτών, με τον διαιτητή να βγάζει εκτός από τις 2 κόκκινες κάρτες και άλλες 9 κίτρινες.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Μαμαρντασβίλι, Κορέια, Παουλίστα, Αλντερέτε, Γκιγιαμόν, Γκαγιά, Γκέδες (86' Χέισον), Σολέρ (86' Ντιακαμπί), Βας (69' Ράσιτς), Τσερίσεβ (77' Σομπρίνο), Γκόμες

ΧΕΤΑΦΕ: Σόρια, Τζένε, Καμπάκο, Μίτροβιτς (46' Βιτόλο), Ολιβέρα, Σουάρες (79' Ντούρο), Μακσίμοβιτς, Αραμπάρι, Αλένα (46' Μάτα), Ουνάλ (68' Κουκουρέγια), Ραμίρες (67' Μάθιας)

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ