LA LIGA

La Liga: Η εκπληκτική Χετάφε άλωσε το Σαν Μαμές

Getafe's players celebrate after scoring their side's first goal during Europe League Group C soccer match between Getafe and Trabzonspor at the Alfonso Perez stadium in Getafe, Spain, Thursday, Sept. 19, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Getafe's players celebrate after scoring their side's first goal during Europe League Group C soccer match between Getafe and Trabzonspor at the Alfonso Perez stadium in Getafe, Spain, Thursday, Sept. 19, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η εντυπωσιακή πορεία της Χετάφε στη φετινή La Liga συνεχίζεται, με την ομάδα της Μαδρίτης να φεύγει νικήτρια από την έδρα της Μπιλμπάο (2-0) και να κάνει όνειρα για Champions League (VIDEOS).

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης δίνουν μάχη για την κατάκτηση του τίτλου στην Ισπανία, όμως την ίδια ώρα επικρατεί χαμός για την απόκτηση των άλλων δύο εισιτηρίων που οδηγούν στο νέο Champions League καθώς αρκετοί είναι οι επίδοξοι μνηστήρες.

Πέρα από τις Ατλέτικο Μαδρίτης, Σεβίλλη και Βαλένθια, στο κόλπο έχει μπει για τα καλά και η Χετάφε, με την ομάδα από τα προάστια της Μαδρίτης να δείχνει μάλιστα, κάθε αγωνιστική που περνάει, πως είναι ικανή για το θαύμα.

Η τελευταία απόδειξη δόθηκε στο "Σαν Μαμές", με την Χετάφε να αναγκάζει την Αθλέτικ Μπιλμπάο μόλις στη δεύτερη εντός έδρας ήττα της στη φετινή La Liga επικρατώντας με το καθαρό 2-0, με τους Σουάρες και Μάτα (με εκτέλεση πέναλτι) να την οδηγούν στην τρίτη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα και να την εκτοξεύουν στην 3η θέση.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 22ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου

Γρανάδα - Εσπανιόλ 2-1 (38' Ματσίς, 46' Φερνάντες / 27' πεν. Ντε Τομάς)

Ρεάλ - Ατλέτικο 1-0 (56' Μπενζεμά)

Μαγιόρκα - Βαγιαδολίδ 0-1 (56' Ουνάλ)

Βαλένθια - Θέλτα 1-0 (77' Σολέρ)

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου

Λεγκανές - Ρεάλ Σοσιεδάδ 2-1 (49' Ομερούο, 90+4' Όσκαρ / 20' Ισάκ)

Έιμπαρ - Μπέτις 1-1 (15' πεν. Ορεγιάνα / 7' Φεκίρ)

Μπιλμπάο - Χετάφε 0-2 (36' Σουάρες, 50' πεν. Μάτα)

Βιγιαρεάλ - Οσασούνα (19:30)

Σεβίλλη - Αλαβές

Μπαρτσελόνα - Λεβάντε (22:00)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ