LA LIGA

La Liga: Απότομη προσγείωση για Βιγιαρεάλ, απώλεια και για Μπέτις

Ο Μανού Τριγκέρος σε ματς της Βιγιαρεάλ | 6 Μαΐου 2021
Ο Μανού Τριγκέρος σε ματς της Βιγιαρεάλ | 6 Μαΐου 2021 @2022 ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Η Βιγιαρεάλ έμεινε στους πανηγυρισμούς από το θρίαμβο επί της Γιουβέντους στο Champions League και γνώρισε την ήττα από την Κάντιθ στο 90'. Η Μπέτις έμεινε στο μηδέν κόντρα στη Θέλτα και βλέπει το "τρένο" του Champions League να απομακρύνεται.

Η Βιγιαρεάλ ταξίδεψε στο Κάντιθ έπειτα από το θρίαμβο 3-0 επί της Γιουβέντους στο Τορίνο, όμως η εκτός έδρας αναμέτρηση για την 29η αγωνιστική της La Liga αποδείχθηκε πιο δύσκολη. Η ήττα με 0-1 στο 90' αφήνει πίσω το "κίτρινο υποβρύχιο" στη μάχη ενός ευρωπαϊκού "εισιτηρίου".

Ο Ουνάι Έμερικ έκανε πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα και αυτό του κόστισε, αφού η ομάδα του κατάφερε να κάνει μόλις τρεις τελικές προσπάθειες. Σε αυτό συνέβαλε και η βροχή που εμπόδισε το θέαμα, αν και οι γηπεδούχοι είχαν ορισμένες στιγμές όπου θα μπορούσαν να βρουν το γκολ. Εν τέλει, κράτησαν το καλό για το τέλος και με τον Ρουμπέν Σομπρίνο πήραν τη νίκη και βγήκαν απ' τη ζώνη του υποβιβασμού.

Με έκδηλη την απογοήτευση από τον αποκλεισμό στο Europa League, η Μπέτις ταξίδεψε στο Βίγκο για να αντιμετωπίσει τη Θέλτα και το τελικό 0-0 τη βυθίζει ακόμα περισσότερο σε άσχημες σκέψεις. Οι Γαλιθιάνοι είχαν το πάνω χέρι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και η ισοπαλία ουσιαστικά εξανεμίζει τις ελπίδες των "βερδιμπλάνκος" για το Champions League, κάτι που έμοιαζε σχεδόν βέβαιο πριν από μερικούς μήνες.

Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της La Liga

Το πρόγραμμα της 30ής αγωνιστικής

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ