SERIE A

Κυριακόπουλος και Βέρντε απειλούν να αφήσουν εκτός Ευρώπης τη Ρόμα του Μουρίνιο

Το γκολ του Κυριακόπουλου κόντρα στη Λάτσιο
Το γκολ του Κυριακόπουλου κόντρα στη Λάτσιο NOVA GLOMEX

Η Σασουόλο προηγείται με εκπληκτικό γκολ του Γιώργου Κυριακόπουλου και η Ρόμα χάνει από γκολ του Ντανιέλε Βέρντε, στη μάχη της εξόδου στο Europa Conference League.

Η Ρόμα με τη Σασουόλο δίνουν μάχη για το τελευταίο ευρωπαϊκό "εισιτήριο" της Ιταλίας, που οδηγεί στο Europa Conference League. Την τελευταία αγωνιστική ξεκαθαρίζουν τα πάντα, ωστόσο στα πρώτα λεπτά η εικόνα είναι αποθαρρυντική για τους "τζιαλορόσι".

Η Σασουόλο υποδέχεται στο "Μαπέι" τη Λάτσιο και προηγήθηκε στο 10ο λεπτό με γκολ του Γιώργου Κυριακόπουλου. Ο Έλληνας αριστερός μπακ σκόραρε με εκπληκτικό σουτ από τα 35 μέτρα κόντρα στους "λατσιάλι", που έχουν εξασφαλίσει έξοδο στο Europa League και με ήττα τους δυσκολεύουν την "αιώνια" αντίπαλο.

Ταυτόχρονα, οι "τζιαλορόσι" χάνουν στην έδρα της Σπέτσια, από έναν γνώριμό τους. Ο Ντανιέλε Βέρντε, προϊόν των ακαδημιών της Ρόμα, σκόραρε για 3η φορά φέτος εναντίον της. Είχε προηγηθεί γκολ στο παιχνίδι του 1ου γύρου και στο παιχνίδι κυπέλλου, όπου η Σπέτσια απέκλεισε τους Ρωμαίους.

Με αυτά τα δύο γκολ, η Σασουόλο προσπερνάει τη Ρόμα στη βαθμολογία και μένει εκτός Ευρώπης του χρόνου, με τον Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο.

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΡΟΜΑ ΛΑΤΣΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ