ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος – Τσεχία 1-2: Σκόραρε ο 17χρονος Λοΐζου, ήττα στη Λάρνακα

Η Κύπρος γνώρισε την ήττα (1-2) από την Τσεχία στη Λάρνακα σε φιλικό παιχνίδι. Σκόραρε ο 17χρονος Λοΐζος, βασικός ο Κωστή, ντεμπούτο για τον Άλεξ Γκόγκιτς.

Φιλικό με την Τσεχία έδωσε την Τετάρτη (7/10) στη Λάρνακα η Κύπρος. Η ομάδα του Johan Walem ηττήθηκε με 1-2 σε αγώνα που ο 17χρονος μέσος της Ομόνοιας, Λοΐζος Λοΐζου, πέτυχε το παρθενικό του γκολ με την εθνική, στην τρίτη του συμμετοχή.

Βασικός ήταν ο Ιωάννη Κωστή που ανήκει στον Ολυμπιακό και δόθηκε δανεικός στην ΑΕΛ, ενώ το ντεμπούτο του έκανε ο Άλεξ Γκόγκιτς της Χιμπέρνιαν.

ΚΥΠΡΟΣ: Κυριακίδης, Αντωνίου, Καρώ (64′ Σπόλιαριτς), Χ. Σιέλης, Ιωάννου, Κωστή (46′ Αρτυματάς), Γκόγκιτς (46′ Χάμπος), Κάστανος (46′ Κατελάρης), Ζαχαρίου (73′ Χριστοφή), Λοΐζου, Κακουλλής (73′ Πίττας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ