ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπρος - Σερβία 0-1: Το γκολ του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς καθόρισε το φιλικό

Ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτε στο Κύπρος - Σερβία
Ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτε στο Κύπρος - Σερβία 2024 AP PHOTO/PETROS KARADJIAS

Η Σερβία επικράτησε 1-0 της Κύπρου σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στην Λάρνακα, με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο 10'.

Η Κύπρος υποδέχθηκε τη Σερβία, η οποία προετοιμάζεται για την παρουσία της στο Euro 2024, στη Λάρνακα σε φιλική αναμέτρηση. Οι Σέρβοι ήταν εκείνη που πήραν τη νίκη με σκορ 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το νικητήριο γκολ από νωρίς. Μόλις στο 7ο λεπτό, ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς έκανε το 1-0 μετά από ασίστ του Σάμαρτζιτς. Στο 11' ο τερματοφύλακας της Κύπρου απέκρουσε εκτέλεση πέναλτι του Μίτροβιτς.

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς αγωνίστηκε ολόκληρο το 90ο λεπτό, ενώ στο 63' πέρασε αλλαγή και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Στον πάγκο παρέμεινε ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς. Από την πλευρά της Κύπρου, στα τελευταία λεπτά έπαιξε ο Πηλέας του Πανσερραϊκού.

  • ΚΥΠΡΟΣ: Μολ, Κυριάκου (88' Πηλέας), Καρώ (6' Κυπριάνου), Λαΐφης, Γκόγκιτς, Κορρέια, Κουσουλός (75' Κ. Αρτυματάς), Χαραλάμπους (83' Χρυσοστόμου), Ανδρέου (46' Σπόλιριτς), Λοΐζου, Πίττας (88' Κακουλής)
  • ΣΕΡΒΙΑ: Ράικοβιτς, Μιλένκοβιτς, Μπάμπιτς, Μάσοβιτς (85' Εράκοβιτς), Λούκιτς (46' Γιόβιτς), Μιχαΐλοβιτς, Ζίβκοβιτς, Κόστιτς (63' Ζντιέλαρ), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (76' Μπαζντάρ), Σάμαρτζιτς (46' Τάντιτς), Μίτροβιτς (63' Γκατσίνοβιτς)
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ