ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων της φάσης των "16"

Το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλαδας
Το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλαδας INTIME

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τις μέρες και τις ώρες διεξαγωγής των πρώτων αναμετρήσεων για την έκτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Την 1η Δεκεμβρίου (ημέρα Τετάρτη) τα παιχνίδια των Ολυμπιακού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, όπως φυσικά και η αναμέτρηση του Άρη με τον ΟΦΗ.

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε τις μέρες και τις ώρες διεξαγωγής της πρώτης αγωνιστικής της έκτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Το κυρίως πιάτο, το οποίο περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού με Λεβαδειακό, Κηφισιά, ΑΕΛ και Βόλο αντίστοιχα ορίστηκαν για την 1η Δεκεμβρίου. Την ίδια μέρα θα διεξαχθεί και η σπουδαία αναμέτρηση του Άρη με τον ΟΦΗ.

Η πρώτη αγωνιστική κλείνει με δύο αναμετρήσεις στις 2 Δεκεμβρίου, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει οριστεί η ρεβάνς των συγκεκριμένων αναμετρήσεων. Με βάση την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας οι δεύτερες αναμετρήσεις αναμένεται να διεξαχθούν το τριήμερο 21-22-23 Δεκεμβρίου.

Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας:

1 Δεκεμβρίου

Νίκη Βόλου - Παναιτωλικός 15:00
Άρης - ΟΦΗ 17:00
Λεβαδειακός - Ολυμπιακός 17:00
Παναθηναϊκός - Βόλος 19:00
ΑΕΚ - Κηφισιά 20:15
ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 21:30

2 Δεκεμβρίου

Άγιος Νικόλαος - Αναγέννηση Καρδίτσας 15:30
Λαμία - Ιωνικός 17:00

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΚ ΑΡΗΣ ΠΑΟΚ ΟΦΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΕΛ ΒΟΛΟΣ ΛΑΜΙΑ ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ