ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Παναθηναϊκός εναντίον του Ατρομήτου στο Περιστέρι για την 5η φάση

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν νίκη κόντρα στον Βόλο
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν νίκη κόντρα στον Βόλο INTIME

Δείτε αναλυτικά τα ζευγάρια της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με τη συμμετοχή δέκα ομάδων της Super League Interwetten. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Την Πέμπτη (14/10) πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με τη συμμετοχή δέκα ομάδων της Super League Interwetten. Η κληρωτίδα έβγαλε 12 ζευγάρια, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, σ' ένα παιχνίδι που ξεχωρίζει.

Οι αναμετρήσεις έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν 26, 27 και 28 του Οκτώβρη και τα πάντα θα κριθούν σε μονούς αγώνες. Οι δώδεκα νικητές θα προχωρήσουν στην 6η φάση (των 16), όπου σ' αυτήν θα ενταχθούν και οι πρώτοι τέσσερις του περσινού πρωταθλήματος, δηλαδή ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Άρης. Να σημειωθεί πως στη φάση των 16 οι αγώνες θα είναι διπλοί.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της 5ης φάσης:

Λευκίμμη - Άγιος Νικόλαος

Τρίκαλα - Νίκη Βόλου

Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης

Πανσερραϊκός - Βόλος

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός

Ξάνθη - Ιωνικός

Κηφισιά - Απόλλων Σμύρνης

ΑΕΛ - ΠΑΣ Γιάννινα

Αναγέννηση Καρδίτσας - Καλλιθέα

Αχέρων Καναλακίου - ΟΦΗ

Ηλιούπολη - Λαμία

Παναχαϊκή - Παναιτωλικός

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΑΕΛ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΞΑΝΘΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΒΟΛΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑ ΟΦΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ