ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Τα ισχύοντα και οι όροι οργάνωσης του τελικού Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδας: Τα ισχύοντα και οι όροι οργάνωσης του τελικού Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τα ισχύοντα αναφορικά με τους όρους οργάνωσης του Τελικού Κυπέλλου Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, βάσει του επιχειρησιακού σχεδίου της Αστυνομίας.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τα ισχύοντα αναφορικά με τους όρους οργάνωσης του Τελικού Κυπέλλου Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, βάσει του επιχειρησιακού σχεδίου της Αστυνομίας. Οι θύρες του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας θα ανοίξουν για τους φιλάθλους στις 16:00. Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο, πρόσκληση ή διαπίστευση, καλούνται να προσέλθουν στο ΟΑΚΑ όσο το δυνατόν νωρίτερα. Όσοι έχουν εισιτήρια για την Θύρα 23 θα εισέλθουν από την Θύρα 19, ενώ όσοι έχουν εισιτήρια για την Θύρα 31 θα εισέλθουν από την Θύρα 29.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται τα ισχύοντα αναφορικά με τους όρους οργάνωσης του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Λουξ 2022, βάσει του επιχειρησιακού σχεδίου της Αστυνομίας.

1. Οι θύρες του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας θα ανοίξουν για το κοινό στις 16:00, δηλαδή τέσσερις ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του Τελικού (20:00).

2. Η Ε.Π.Ο. απευθύνει θερμή παράκληση προς όλους όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο, πρόσκληση ή διαπίστευση, να προσέλθουν στο ΟΑΚΑ όσο το δυνατόν νωρίτερα, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν στις πολλαπλές ζώνες ελέγχου και από τα ιδιαιτέρως αυστηρά μέτρα ασφαλείας που ενδεχομένως να προκαλέσουν καθυστερήσεις στην είσοδο των φιλάθλων στις κερκίδες.

3. Άπαντες πρέπει να έχουν απαραιτήτως μαζί τους στοιχεία ταυτοποίησης (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο κτλ) διότι θα χρειαστεί να τα επιδείξουν για να εισέλθουν στην εγκατάσταση.

4. Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα, η εγκατάσταση θα τελεί υπό τον έλεγχο της Αστυνομίας και καθίσταται σαφές ότι η προσέγγιση του ΟΑΚΑ δεν θα είναι δυνατή για οιονδήποτε δεν έχει στην κατοχή του εισιτήρια ή προσκλήσεις ή διαπιστεύσεις.

5. Σημειώνεται ότι: Όσοι έχουν εισιτήρια για την Θύρα 23 θα εισέλθουν από την Θύρα 19, ενώ όσοι έχουν εισιτήρια για την Θύρα 31 θα εισέλθουν από την Θύρα 29.

Διαβάστε ΕΔΩ και την ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με την πρόσβαση των θεατών στο ΟΑΚΑ".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ