ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Στους "16" Κηφισιά και Πανσερραϊκός μετά τις νίκες τους επί Αχαρναϊκού και Αστέρα Καισαριανής αντίστοιχα

Οι παίκτες του Πανσερραϊκού πανηγυρίζουν τη νίκη τους στο Κύπελλο Ελλάδας
Οι παίκτες του Πανσερραϊκού πανηγυρίζουν τη νίκη τους στο Κύπελλο Ελλάδας EUROKINISSI SPORTS

Εύκολο απόγευμα και πρόκριση για την Κηφισιά και τον Πανσερραϊκό στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας με τις δύο ομάδες της Super League να επικρατούν με το ίδιο σκορ εκτός έδρας, 2-0, επί των Αχαρναϊκού και Αστέρα Καισαριανής.

Την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισαν Κηφισιά και Πανσερραϊκός με εκτός έδρας νίκες τους με το ίδιο σκορ, 2-0, επί Αχαρναϊκού και Αστέρα Καισαριανής αντίστοιχα.

Στο Μενίδι η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Αχαρναϊκό σε ένα παιχνίδι όπου επέστρεψε στηνβ αγωνιστική δράση ο Πρίτσας που είχε χτυπήσει στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ενώ ντεμπούτο έκανε ο Λοϊκ Λαντρ.

Ο Βαφέας ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την Κηφισιά στο 33' της αναμέτρησης μετά από σέντρα του Μπιφουμά ενώ ο Πέιος στο 49' διαμόρφωσε το 2-0 με κεφαλιά μετά από σέντρα του Παρρά από τα αριστερά. Το 2-0 ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Συράκας, Γκούφας, Μπιταξής, Τσίκλος (59' Βλαχίδης), Μάναλης, Πηνιώτης, Γκούφα, Γερώνυμος (52' Αντωνόπουλος), Ματσούκας (67' Μπιμάι), Νατσιόπουλος (60' Παπαδόπουλος), Χατζής (83' Νάκας).

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Σπίνος (83' Λαντρ), Βαφέας, Γκόμπελιτς, Παρράς (83' Σμπώκος), Πέιος, Ιπαλίμπο (67' Πρίτσας), Ίλιεφ, Μπιφουμά (67' Αντερέγκεν), Ματέους Σάντος (46' Κωνσταντακόπουλος), Τεττέι.

Εύκολα και ο Πανσερραϊκός

Η ομάδα των Σερρών σε παιχνίδι που έγινε στην Καισαριαννή νίκησε 2-0 τον Αστέρα Καισαριανής χάρη στα γκολ των Μασκανάκη και Άλεξιτς.

Ο Πανσερραϊκός άνοιξε το σκορ στο 42' με τον Μασκανάκη που πλάσαρε από δύσκολη θέση και αφού απέφυγε τον Μιχελή μετά από ωραία μπαλιά από το χώρο του κέντρου. Ενώ στο 84' ο Άλεξιτς με διπλή προσπάθεια συνέχισε να σκοράρει και πέτυχε ένα ακόμη τέρμα, αυτή τη φορά για το Κύπελλο Ελλάδας.

Σε σέντρα από τα δεξιά ο επιθετικός της ομάδας των Σερρών πήρε την κεφαλιά ο Μιχελής απομάκρυνε και ο Άλεξιτς με δεύτερη προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να "κλειδώσει" τη νίκη πρόκριση του Πανσερραϊκού.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Μιχελής, Μαραγκουδάκης, Σμυρνιάκης, Λεβέντης, Μουσταφίδης, Γεραγωτέλλης, Ρέντζης, Τζέλη, Σταμούλης, Παληγεώργος, Σαπαλίδης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κατσικάς, Ντανκερλούι, Αυλωνίτης, Γκοτζαμανίδης, Τσαγκαλίδης, Θυμιάνης, Μορέια, Μασκανάκης, Σοφιανός, Μπαϊροβιτς, Τόμας.

Τα αποτελέσματα της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας

  • Αχαρναϊκός - Κηφισιά 0-2
  • Αστέρας Καισαριανής - Πανσερραϊκός 0-2
  • ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος 1-2
  • Πανθρακικός / Εθνικός - Γιούχτας εναντίον Ατρομήτου
  • Διαγόρας - Παναιτωλικός
  • Λεβαδειακός - Αιολικός εναντίον Λαμίας
  • Χανιά - ΟΦΗ
  • Αλμωπός Αριδαίας - Καμπανιακός εναντίον Αστέρα Τρίπολης

Έχουν προκριθεί άνευ αγώνα στoυς 16

  • Athens Kallithea
  • Νίκη Βόλου
  • ΑΕΛ

Στους "16" τα ζευγάρια θα αναμετρηθούν σε διπλά ματς, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται 31/10 - 2/11 και τις ρεβάνς (5-7/12) ενώ στον έκτο γύρο θα μπουν στο θεσμό οι ομάδες του Big 5. Οι 16 ομάδες θα μάθουν την αντίπαλο τους σε νέα κλήρωση.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ