ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός αν πάει μια ομάδα της Θεσσαλονίκης

Το Πανθεσσαλικό Στάδιο
Το Πανθεσσαλικό Στάδιο INTIME

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, ανέφερε στη διάρκεια της κλήρωσης του Κυπέλλου ότι σε περίπτωση που βρεθεί στον τελικό μια ομάδα της Θεσσαλονίκης, τότε αυτός θα γίνει στο Πανθεσσαλικό. Ανοικτό ακόμα για το εξωτερικό.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, ανέφερε στη διάρκεια της κλήρωσης του Κυπέλλου Ελλάδας ότι σε περίπτωση που βρεθεί στον τελικό μια ομάδα της Θεσσαλονίκης, τότε αυτός θα γίνει στο Πανθεσσαλικό.

Αν αναμετρηθούν για το τρόπαιο δύο ομάδες της Αθήνας, τότε ο τελικός θα γίνει στην Αθήνα, ενώ αν παλέψουν για την κούπα δύο ομάδες της συμπρωτεύουσας, τότε εκεί θα γίνει και ο τελικός.

Πάντως, άφησε ανοικτή την προοπτική του εξωτερικού και είναι κάτι που βρίσκεται ακόμα υπό εξέταση για φέτος, αλλιώς πάει για του χρόνου.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: "Σας ευχαριστώ που είστε εδώ. Η σημερινή κλήρωση είναι πως φέτος υπάρχει αλλαγή που έχει μεγάλη ουσία και θα πρέπει να διαρκέσει για να μην έχουμε στο μέλλον διενέξεις. Αναφέρομαι στο γήπεδο και στην πόλη που θα γίνει ο τελικός.

Αν είναι δύο ομάδες της Αθήνας θα γίνει στην Αθήνα. Αν είναι μια της Αθήνας και μία της Θεσσαλονίκης θα γίνει στο Βόλο. Αν είναι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης τότε θα γίνει στη Θεσσαλονίκη.

Υπάρχει και μια πρόθεση να γίνει στο εξωτερικό. Δεν έχουμε κατασταλάξει, μπορεί να το κάνουμε φέτος, αλλιώς του χρόνου".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΑΟΚ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΒΟΛΟΣ ΛΑΜΙΑ ATHENS KALLITHEA ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΡΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΕΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ