ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Στις 18 Φεβρουαρίου το ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο αναβληθείς αγώνας για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 18 Φεβρουαρίου στις 15:00.

Την Πέμπτη (11/2) αναβλήθηκε η αναμέτρηση του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό μετά από απόφαση του διαιτητή της αναμέτρησης, Ιωάννη Παπαδόπουλου από τη Μακεδονία, καθώς διαπίστωσε πως λόγω της βροχής των προηγούμενων ημερών σε όλο τον αγωνιστικό χώρο υπήρχε αρκετή λάσπη που θα έθετε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των παικτών των δύο ομάδων.

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση και όρισε το παιχνίδι την προσεχή εβδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00 στους Ζωσιμάδες.

Ο ρέφερι τσέκαρε τον αγωνιστικό χώρο καθ' όλη τη διάρκεια που έκαναν ζέσταμα οι ποδοσφαιριστές αλλά και οι ίδιοι οι διαιτητές και πήρε εν τέλει αυτή την απόφαση.

Το παιχνίδι δεν μπορούσε να οριστεί για την Παρασκευή (12/2) την ίδια ώρα όπως προβλέπει ο κανονισμός, καθώς δεν υπήρχαν εν συνεχεία δυο πλήρεις ημέρες μέχρι το ντέρμπι της Κυριακής (14/2). Έτσι, η ΕΠΟ πήρε απόφαση για διεξαγωγή στις 18/2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Με απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, ο αναβληθείς αγώνας της 1ης αγωνιστικής της 7ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2020-21 ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα - ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θα διεξαχθεί την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021, στις 15.00, στο Ε. Σ. Ι. "Οι Ζωσιμάδες".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ