ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας Novibet: Άναψε κόκκινο για τη διεξαγωγή του τελικού στην Κύπρο η τοπική Αστυνομία

Το ΓΣΠ
Το ΓΣΠ INTIME

Το ενδεχόμενο να διεξαχθεί ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στην Κύπρο δείχνει να χάνει σημαντικό έδαφος, με τον εκπρόσωπο Τύπου της τοπικής αστυνομίας να ξεκαθαρίζει πως δεν συναινούν στο να γίνει εκεί η αναμέτρηση.

Μπορεί το "ΓΣΠ" να είχε αποκτήσει προβάδισμα το τελευταίο 24ωρο για να φιλοξενήσει εκείνο τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, που έχει προγραμματιστεί για τις 24 Μαΐου, όμως οι άνθρωποι της ΕΠΟ φαίνεται πως πέφτουν πάνω σε ισχυρό μπλόκο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αυτό το υψώνει η Αστυνομία της Κύπρου, με την εκπρόσωπο Τύπου της να παραχωρεί δηλώσεις την Δευτέρα και να καθιστά σαφές πως δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν την αρχική τους στάση και να δεχτούν να γίνει εκεί το παιχνίδι.

"Επίσημα δεν έχουμε οποιοδήποτε τέτοιο αίτημα. Έχουμε ενημερωθεί από Μέσα ενημέρωσης. Όμως πρέπει να πω ότι εμμένουμε στην αρχική μας απόφαση, στην οποία είχε ληφθεί και το ενδεχόμενο να γίνει ο αγώνας χωρίς κόσμο", δήλωσε ο Χρήστος Ανδρέου στον "Super Sport FM 104,0" αναφορικά με το ενδεχόμενο να φιλοξενηθεί ο τελικός στο "ΓΣΠ" χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ