ΑΡΗΣ

Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε απολογία την ΠΑΕ Άρης για όσα συνέβησαν στον τελικό

Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε απολογία την ΠΑΕ Άρης για όσα συνέβησαν στον τελικό
INTIME SPORTS

Η ΔΕΑΒ έκανε γνωστό πως κάλεσε σε ακρόαση για τη Δευτέρα (3/6) έναν φερόμενο παράγοντα του Άρη και έναν παίκτη των κίτρινων για φερόμενο περιστατικό βίας μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό.

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας σε ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως καλεί σε ακρόαση για τη Δευτέρα (3/6) έναν φερόμενο παράγοντα του Άρη και έναν ποδοσφαιριστή για "φερόμενο περιστατικό βίας" που σχετίζεται με τον αθλητισμό και σημειώθηκε μετά το τέλος του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον Παναθηναϊκό.

Με τη λήξη του αγώνα και τη νίκη του τριφυλλιού με 1-0 υπήρξε ένταση με την διαιτητή της αναμέτρησης, Στέφανι Φραπάρ, η οποία πήγε συνοδεία αστυνομίας στα αποδυτήρια.

Η σχετική ανακοίνωση τη ΔΕΑΒ αναφέρει:

"Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει ότι: Καλεί σε ακρόαση στις 03/06/2024 την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, φερόμενο παράγοντα αυτής (αυτοτελώς ως φυσικό πρόσωπο) και έναν εκ των ποδοσφαιριστών της για φερόμενο περιστατικό βίας, που σχετίζεται με τον αθλητισμό και φέρεται ότι έλαβε χώρα εντός του αγωνιστικού χώρου του ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ στο Βόλο, αμέσως μετά τη λήξη του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΡΗΣ, που διεξήχθη στις 26/05/2024. Εφαρμογή άρθρου 9 του ν. 5085/2024".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ