ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON

Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Η ΔΕΑΒ ανακοίνωσε και τυπικά την κεκλεισμένων των θυρών διεξαγωγή του τελικού

Το Πανθεσσαλικό Στάδιο
Το Πανθεσσαλικό Στάδιο EUROKINISSI SPORTS

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης βίας ανακοίνωσε και τυπικά την κεκλεισμένων των θυρών διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη πλησιάζει, καθώς το Πανθεσσαλικό είναι έτοιμο να υποδεχθεί τις δύο ομάδες το προσεχές Σάββατο (25/5, 20:00), σε έναν αγώνα που θα διεξαχθεί με ελάχιστη παρουσία κόσμου.

Η ΔΕΑΒ το μεσημέρι της Τετάρτης (22/5) ανακοίνωσε και τυπικά την κεκλεισμένων των θυρών διεξαγωγή της μεγάλης αναμέτρησης.

Αναλυτικά η απόφαση της ΔΕΑΒ

"Με την υπ’ αριθμ. 36/2024 Απόφασή της, επιβλήθηκε η διοικητική κύρωση της διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΕ - ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "Ο ΑΡΗΣ" ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΕ, που πρόκειται να διεξαχθεί στο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ στις 25/5/2024, για τον ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, χωρίς την παρουσία θεατών, καθόσον, διαπιστώθηκε από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή τόσο κατά τον 1ο έλεγχο, όσο και κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε μετά την παρέλευση της προθεσμίας του 12ωρου, ότι δεν λειτουργούν στην εν λόγω εγκατάσταση κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας.
Εφαρμογή του άρθρου 8 του ν. 5085/2024."

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ