ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τελικός Κυπέλλου Λουξ 2022, Λουτσέσκου: "Δεν με πείθει το γκολ, έπρεπε να πάμε παράταση"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον τελικό Κυπέλλου
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον τελικό Κυπέλλου INTIME

Είχε τις ενστάσεις του για τον τρόπο που ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Κυπέλλου Λουξ με 1-0 και μαζί απώλεσε το τρόπαιο.

Ο Ραζβαν Λουτσέσκου συνεχάρη τον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του Κυπέλλου Λουξ, αλλά ταυτόχρονα εξέφρασε τις αμφιβολίες του για το δίκαιο της επικράτησής του, υποστηρίζοντας ότι το πέναλτι με το οποίο κρίθηκε το αποτέλεσμα δεν τον έπεισε.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ανέφερε στην Cosmote TV αμέσως μετά τη λήξη του επεισοδιακού αγώνα στο ΟΑΚΑ: "Έχω πολλές σκέψεις, αλλά αρχικά θέλω να συγχαρώ τον αντίπαλό μας. Η ανάλυση είναι περίπλοκη. Πρώτον, είναι αλήθεια ότι χάσαμε τα πρώτα 30 λεπτά, δεν ήμασταν επιθετικοί και στην κατάσταση που θα έπρεπε στο παιχνίδι. Σε αυτά τα 30 λεπτά, ο Παναθηναϊκός έπαιζε με ένταση και επιθετικά, ήλεγχε τον αγώνα χωρίς να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Δεύτερον, ύστερα από τα 30 λεπτά, δεχθήκαμε ένα γκολ που δεν με πείθει. Αν νικήσεις έναν τελικό με τέτοιο πέναλτι, είναι φυσικό να αισθάνεται ενοχλημένος ο ηττημένος. Τρίτον, επιστρέψαμε και για 60 λεπτά κυριαρχήσαμε. Είχαμε 3-4 ευκαιρίες και οι αντίπαλοί μας έπεφταν κάτω και είχαν μία ευκαιρία. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Ίσως για εμάς ήταν το ματς έτσι και σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή, έχοντας 60 παιχνίδια, έχοντας παίκτες που αποθεραπεύτηκαν πριν από λίγες ημέρες και δεν ήταν όλα τέλεια. Παρ' όλα αυτά, έπρεπε να πάμε τουλάχιστον στην παράταση".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2022 ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ