ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ

Κύπελλο Αγγλίας: Συμμαχία φιλάθλων Σίτι - Λίβερπουλ για να μη διεξαχθεί ο ημιτελικός στο Γουέμπλεϊ

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι @ 2021 JON SUPER / AP IMAGES

Οι φίλοι της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Σίτι ζητούν να μη γίνει στο Γουέμπλεϊ ο ημιτελικός των ομάδων τους για το Κύπελλο Αγγλίας και να διεξαχθεί μακριά από το Λονδίνο. Ο λόγος είναι ότι δεν θα εκτελούνται δρομολόγια των τρένων από και προς το Λονδίνο στο διήμερο των ημιτελικών (16-17 Απριλίου), λόγω εργασιών στο δίκτυο.

Ο ημιτελικός μεταξύ της Σίτι και της Λίβερπουλ για το Κύπελλο Αγγλίας αναμένεται να διεξαχθεί στο διήμερο 16-17 Απριλίου, ωστόσο υπάρχουν εμπόδια σχετικά με τη μετάβαση των οπαδών των δύο ομάδων στο Λονδίνο.

Εκείνο το διήμερο έχουν προγραμματιστεί να γίνουν εργασίες στο δίκτυο και έτσι κανένα δρομολόγιο δεν θα εκτελεστεί από και προς την πρωτεύουσα. Οι φίλοι της Λίβερπουλ και της Σίτι με κοινή δήλωσή τους ζητούν να αλλάξει έδρα ο ημιτελικός και να μη διεξαχθεί στο Γουέμπλεϊ, κάτι που έχει να συμβεί πάρα πολλά χρόνια.

Στο πλευρό τους είναι και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας υποστηρικτών ποδοσφαίρου, ο οποίος με δήλωσή του ζητά να λυθεί το θέμα και να μπορέσουν να ταξιδέψουν οι οπαδοί: "Ενώ οι φίλαθλοι εκτιμούν την ανάγκη για δουλειά στο σιδηροδρομικό δίκτυο, θα είχε λογικό να μη γίνει ο ημιτελικός του Κυπέλλου Αγγλίας εκείνο το Σαββατοκύριακο, δεδομένων των αριθμών των ταξιδιωτών.

Οι ημιτελικοί του Κυπέλλου Αγγλίας έχουν τουλάχιστον μια ομάδα από τα βορειοδυτικά της χώρας κάθε χρόνο από το 2011, οπότε ήταν σχεδόν απρόσμενο ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Η Αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, οι σύλλογοι και οι αρχές του σιδηροδρομικού δικτύου πρέπει να δουλέψουν μαζί για να εξασφαλίσουν την απολύτως ελάχιστη διακοπή των εκδρομών των υποστηρικτών στους ημιτελικούς".

Ο άλλος ημιτελικός είναι μεταξύ της Τσέλσι και της Κρίσταλ Πάλας, δύο ομάδων που βρίσκονται στο Λονδίνο, επομένως δεν αντιμετωπίζουν αντίστοιχο πρόβλημα.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ