ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Κυνικός Ρονάλντο μετά το νικητήριο γκολ στο 95': "Αυτή είναι η δουλειά μου"

Κυνικός Ρονάλντο μετά το νικητήριο γκολ στο 95': "Αυτή είναι η δουλειά μου"

Για τη σημαντικότητα της νίκης και όχι τόσο το δικό του επίτευγμα μίλησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το τέλος του αγώνα στο Όλντ Τραφορντ.

Το κρύο αίμα του Κριστιάνο Ρονάλντο πάγωσε τις ελπίδες της Βιγιαρεάλ για θετικό αποτέλεσμα στο Όλντ Τράφορντ. Σκοράροντας στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πορτογάλος ρέκορντμαν γκολ και συμμετοχών στο Champions League διαμόρφωσε το 2-1 για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και υπέγραψε την ανατροπή μετά το 0-1 του "κίτρινου υποβρυχίου".

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο CR7 συμφώνησε με την άποψη του ρεπόρτερ απαντώντας πως "όντως, αυτή είναι η δουλειά μου". Κυρίως επέλεξε να σταθεί στο γεγονός ότι "είναι αυτό που χρειαζόμαστε όταν η ομάδα δεν παίζει καλά, μια σημαντική νίκη". Παραδέχθηκε επίσης ότι "ήμασταν ολίγον τυχεροί, κάτι που ήμασταν στο προηγούμενο παιχνίδι μας", αλλά αναγνώρισε ότι "οι παίκτες μας είχαν εξαιρετική συμπεριφορά και οι οπαδοί μας έσπρωξαν πολύ σ' ένα πολύ δύσκολο ματς".

Πάντως το ότι "η Βιγιαρεάλ έπαιξε τόσο καλά, φτιάχνοντας πολλές ευκαιρίες και εμείς υποφέραμε κάπως" δεν αφαίρεσε στο ελάχιστο από τη χαρά του Πορτογάλο ρέκορντμαν που πανηγύρισε σαν τρελός.

Κατά τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, που εκμεταλλεύτηκε ουκ ολίγες φορές τον κανόνα του περίφημου Fergie Time "αυτά συμβαίνουν στο Όλντ Τράφορντ", συμπληρώνοντας πως "όταν έχεις τον Ρονάλντο στο γήπεδο υπάρχει πάντα μια ελπίδα".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ