ΝΑΠΟΛΙ

Κβαρατσχέλια: "Η Ρεάλ ήταν το πάθος μου αλλά είμαι ευτυχισμένος στην Νάπολι"

Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια με τη φανέλα της Νάπολι σε ντέρμπι κόντρα στην Ίντερ | 4 Ιανουαρίου 2023
Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια με τη φανέλα της Νάπολι σε ντέρμπι κόντρα στην Ίντερ | 4 Ιανουαρίου 2023 @2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο πατέρας του Κβίτσα Κβαρατσχέλια είχε αποκαλύψει στο περιθώριο του Ρεάλ - Νάπολι την αδυναμία που είχε ο γιος του για την Ρεάλ όταν ήταν σε μικρή ηλικία, με τον επιθετικό της Νάπολι να απαντάει όμως με λόγια αγάπης για τους παρτενοπέι.

Η ήττα από την Ρεάλ στο "Μπερναμπέου" για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League αφησε μία πίκρα στους οπαδούς της Νάπολι αφού ήταν ένα ματς που έπαιξαν καλά κατά γενική ομολογία αλλά στο τέλος ηττήθηκαν με 4-2, όμως αυτό που πείραξε περισσότερο μεγάλη μερίδα φίλων της ήταν οι δηλώσεις του Μπάντρι Κβαρατσχέλια.

Ο λόγος για τον πατέρα του Κβίτσα, ο οποίος στο περιθώριο του αγώνα στην Μαδρίτη μίλησε για την αγάπη που είχε ο γιος του για την Ρεάλ και άφησε να εννοηθεί πως θα ήθελε πολύ να φορέσει κάποια στιγμή τη φανέλα της, με τον σούπερ σταρ των παρντενοπέι να δίνει από την πλευρά του ψήφο εμπιστοσύνης στην ομάδα του.

"Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η Ρεάλ ήταν το πάθος μου κατά τη διάρκεια της παιδικής μου ηλικίας αλλά διαβεβαίωνω πως είμαι συγκεντρωμένος 100% στην Νάπολι.

Κάνω το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσω την ομάδα επειδή υπάρχουν σημαντικά ματς μπροστά μας. Είμαι συγκεντρωμένος στην Νάπολι και το κυριότερο είναι πως είμαι ευτυχισμένος που παίζω εδώ", τόνισε με δηλώσεις του ο "Κβάρα", υποψήφιος αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας στα play offs του Euro 2024 ως μέλος της Γεωργίας, για να προσθέσει με νόημα:

"Υπάρχουν πάρα πολλές εξαιρετικές ομάδες στις οποίες θα μου άρεσε να αγωνίζομαι αλλά η ευτυχία είναι εδώ στην Νάπολι".

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ