ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Κρστάιτς: "Να συνεχίσουμε να παίζουμε ως ομάδα"

Serbia's Aleksandar Kolarov, second left, is greeted by his coach Mladen Krstajic at the end of the group E match between Costa Rica and Serbia at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena in Samara, Russia, Sunday, June 17, 2018. Kolarov scored once in Serbia's 1-0 victory. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Serbia's Aleksandar Kolarov, second left, is greeted by his coach Mladen Krstajic at the end of the group E match between Costa Rica and Serbia at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena in Samara, Russia, Sunday, June 17, 2018. Kolarov scored once in Serbia's 1-0 victory. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP

Τι δήλωσαν οι Μλάντεν Κρστάιτς και Όσκαρ Ραμίρες μετά τη νίκη της Σερβίας απέναντι στην Κόστα Ρίκα με 1-0 για την 1η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Μουντιάλ.

Με ανάμεικτα συναισθήματα υποδέχτηκαν το αποτέλεσμα του αγώνα Σερβία-Κόστα Ρίκα 1-0 οι προπονητές των δύο ομάδων, Μλάντεν Κρστάιτς και Όσκαρ Ραμίρες.

Ο Ραμίρες πιστεύει ότι η ομάδα του δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν, ενώ ο Κρστάιτς στάθηκε στο γεγονός ότι η Σερβία έπαιξε ως ομάδα, κάτι που θα πρέπει να συνεχίσει να κάνει.

"Οι παίκτες μου κράτησαν τη σωστή στάση και προσέγγιση στον αγώνα: την ενότητα. Πρέπει να είμαστε μια συμπαγής μονάδα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και αυτό είναι το σημαντικότερο. Δεν ασχολούμαι με τα στατιστικά στοιχεία, δεν με νοιάζει τι συνέβαινε στο παρελθόν.

Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι παίξαμε ως ομάδα και ήμασταν επικεντρωμένοι στον αγώνα. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε να παίζουμε ως ομάδα", ανέφερε ο προπονητής των Σέρβων.

Όσο για τον Όσκαρ Ραμίρες, τόνισε: "Πιστεύω ότι ήταν ένας δυνατός αγώνας. Θα έπρεπε να είχαμε εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν. Είχαμε καταστρώσει το σχεδιασμό μας και με τις αλλαγές που κάναμε, προσπαθήσαμε να επιτεθούμε από τα πλάγια.

Θέλαμε να εκτελέσουμε το πλάνο μας αλλά οι αντίπαλοί μας κατάφεραν να σκοράρουν σε αυτό ακριβώς το σημείο. Τι μπορούμε να κάνουμε; Πάντως τίποτα δεν έχει τελειώσει".

AP Photo/Natacha Pisarenko

Το Μουντιάλ έφτασε, το Σερί επέστρεψε και μοιράζει 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν*. Κατέβασε το νέο app του Stoiximan.gr, Seri, και απόλαυσε το Μουντιάλ Σερί! (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ