SERIE A

Κροτόνε - Ίντερ 0-2: Πρόβα τίτλου για τους "νερατζούρι"

Ο Έρικσεν πανηγυρίζει το γκολ με το οποίο έκανε το 2-1 στο Ίντερ - Μίλαν
Ο Έρικσεν πανηγυρίζει το γκολ με το οποίο έκανε το 2-1 στο Ίντερ - Μίλαν 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Η Ίντερ υπέταξε την ουραγό Κροτόνε εκτός έδρας και πλέον περιμένει από την Αταλάντα να χάσει βαθμούς για να στεφθεί πρωταθλήτρια Ιταλίας έπειτα από μια δεκαετία.

Τα δύο βαθμολογικά άκρα συναντήθηκαν στο "Έτσιο Σίντα" και όπως ήταν φυσικό, αυτό που βρισκόταν πιο ψηλά έφτασε στη νίκη. Η Ίντερ επιβλήθηκε με 2-0 της Κροτόνε για την 34η αγωνιστική της Serie A και πλέον μπορεί να "σφραγίσει" την κατάκτηση του σκουντέτο απλά με μία γκέλα της Αταλάντα στην έδρα της Σασουόλο την Κυριακή του Πάσχα. Ταυτόχρονα, αποκαθήλωσε τη Γιουβέντους που έπειτα από 9 χρόνια δεν μπορεί ούτε μαθηματικά να στεφθεί πρωταθλήατα.

Ο Αντόνιο Κόντε παρέταξε μια αρκετά δυνατή ενδεκάδα, παρά τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Το 1ο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο και ξεχώρισε μόνο μία μεγάλη ευκαιρία των "νερατζούρι", με τον Άλεξ Κορντάτς να κρατά το μηδέν. Όσο κυλούσε ο χρόνος, τόσο πίεζαν για το γκολ που φιλοξενούμενοι και τελικά το βρήκαν με τον αναγεννημένο Κρίστιαν Έρικσεν, μόλις το 3ο της σεζόν, αλλά εξίσου σημαντικό (προηγήθηκε το γκολ στο 1-1 με τη Νάπολι στο "Σαν Πάολο" και αυτό που έδωσε την πρόκριση στο κύπελλο εις βάρος της Μίλαν).

Ο Ρόμελου Λουκάκου έστειλε κι αυτός την μπάλα στα δίχτυα λίγο αργότερα, όμως προηγήθηκε οφσάιντ του Ίβαν Πέρισιτς με συνέπεια να μη φτάσει τα 22 γκολ στο πρωτάθλημα. Τελικά το 2-0 έγινε σε μια άλλη αντεπίθεση, στις καθυστερήσεις, με τον Αχράφ Χακιμί.

ΚΡΟΤΟΝΕ: Κορντάτς, Τζιτζί, Γκολέμιτς, Μαγκαγιάν, Μολίνα, Μεσίας, Τσιγκαρίνι (46' Ενρίκε), Μπεναλί (66' Βούλιτς), Ρέτσα (38' Περέιρα), Ουνάς (72' Ριβιέρ), Νουάνκουο

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Χακιμί, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Σένσι (65' Έρικσεν), Νταρμιάν (66' Πέρισιτς), Λουκάκου, Μαρτίνες (66' Σάντσες)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 34ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Μεγάλο Σάββατο 1 Μαΐου

Βερόνα - Σπέτσια 1-1 (46' Σαλσέδο - 86' Σαπονάρα)

Κροτόνε - Ίντερ 0-2 (69' Έρικσεν, 90+3' Χακιμί)

Μίλαν - Μπενεβέντο (21:45)

Κυριακή του Πάσχα 2 Μαΐου

Λάτσιο - Τζένοα (13:30)

Σασουόλο - Αταλάντα (16:00)

Νάπολι - Κάλιαρι (16:00)

Μπολόνια - Φιορεντίνα (16:00)

Ουντινέζε - Γιουβέντους (19:00)

Σαμπντόρια - Ρόμα (21:45)

Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου

Τορίνο - Πάρμα (21:45)

Δείτε τη βαθμολογία της Seroe A και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων

Photo Credits: © 2021 Antonio Calanni/Associated Press

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ