ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κρος: "Η European Super League αξίζει μια ευκαιρία, θα επαναφέρει το πάθος για το ποδόσφαιρο"

Ο Τόνι Κρόος πανηγυρίζει γκολ του στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Μπιλμπάο
Ο Τόνι Κρόος πανηγυρίζει γκολ του στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Μπιλμπάο 2023 AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Ο Τόνι Κρος δήλωσε ότι η European Super League αξίζει μια ευκαιρία με τη νέα της μορφή και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα δούμε τη νέα διοργάνωση στο μέλλον.

Ο Τόνι Κρος μιλώντας στο podcast του "Einfach mal Luppen" αναφέρθηκε στο εγχείρημα της European Super League και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το συγκεκριμένο εγχείρημα θα προχωρήσει.

Ο Γερμανός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε ότι το δεύτερο εγχείρημα δεν αποκλείει καμία ομάδα και δεν υπάρχουν ομάδες με "μόνιμη θέση" και ότι απλά θα είναι μια διοργάνωση που θα ελέγχεται από τους συλλόγους και όχι από την UEFA και γι' αυτό το λόγο θα άξιζε μια ευκαιρία.

"Πιστεύω ότι θα δούμε τη European Super League. Και το πιστεύω για διάφορους λόγους. Η ιδέα της European Super League άλλαξε και αξίζει να ακούσει. Αν κοιτάξεις προσεκτικά και από τις δύο πλευρές, θα δεις ότι η UEFA είναι ένας καλός Σαμαρίτης για τους φιλάθλους της ομάδας και ότι η European Super League δεν έχει κανένα πλάνο, τουλάχιστον στη δεύτερη προσπάθειά της, να αποκλείσει κάποια ομάδα, καθώς δεν υπάρχουν παντοτινά ιδρυτικά μέλη.

Είναι μια αθλητική διοργάνωση, ένα ανοικτό τουρνουά, το οποίο θα ελέγχεται από τις ομάδες και όχι από την UEFA, επειδή αυτές οι ομάδες πιστεύουν ότι δεν χρειάζονται την UEFA. Πιστεύω ότι αξίζει τουλάχιστον μια ευκαιρία αυτό το εγχείρημα. Αν και έχουμε ήδη μιλήσει για την απώλεια του πάθους για το ποδόσφαιρο, πιστεύω ότι η European Super League θα έχει την ευκαιρία να αντιστρέψει αυτή την κατάσταση", ανέφερε για το συγκεκριμένο εγχείρημα ο Γερμανός μέσος.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPEAN SUPER LEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ