EURO 2020

Κρόος: "Στις 15 Ιουνίου πρέπει να σταματήσουμε τα πειράματα"

Ο Τόνι Κρόος κοντρολάρει την μπάλα στο Γερμανία - Λευκορωσία για τα προκριματικά του Euro 2020.
Ο Τόνι Κρόος κοντρολάρει την μπάλα στο Γερμανία - Λευκορωσία © 2019 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Ο Τόνι Κρόος σε δηλώσεις του ενόψει του Euro 2020 και της αναμέτρησης της Γερμανίας με τη Γαλλία τόνισε πως στην πρεμιέρα η ομάδα του θα πρέπει να σταματήσει τους πειραματισμούς και να παρουσιαστεί βελτιωμένη τακτικά.

Η Γερμανία ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στο Euro 2020. Η Μάνσαφτ αντιμετωπίζει στις 15 Ιουνίου τη Γαλλία (22:00, ΑΝΤ1, SPORT24), ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Λεβ.

Ο Τόνι Κρόος μίλησε στο Goal και το SPOX τονίζοντας πως η Γερμανία θα πρέπει να βελτιωθεί τακτικά στο παιχνίδι με τους τρικολόρ, καθώς τα λάθη δεν θα συγχωρούνται.

"Πρέπει να βελτιωθούμε και τακτικά. Στις 15 Ιουνίου δεν είναι δυνατά άλλα πειράματα. Αν προσπαθήσουμε να δοκιμάσουμε τα πάντα κόντρα στη Γαλλία, τότε θα είναι δύσκολα για εμάς" σχολίασε ο Κρόος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον Καρίμ Μπενζεμά, με τον οποίο είναι συμπαίκτες στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κρόος υπογράμμισε την ποιότητά του.

"Παίζω με τον Καρίμ για επτά χρόνια. Θα είναι σίγουρα μία ενίσχυση για τη Γαλλία. Ένας ποδοσφαιριστής παγκοσμίου επιπέδου και σε μία ομάδα με παίκτες παγκόσμιας κλάσης" τόνισε ο Γερμανός.

Η Γερμανία εκτός απ' τη Γαλλία θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Πορτογαλία και την Ουγγαρία, προκειμένου να προχωρήσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

TAGS EURO 2020 ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ