EURO 2020

Κρόος: Αποσύρθηκε απ' την εθνική Γερμανίας

Ο Τόνι Κρόος χειροκροτεί μετά τον αποκλεισμό της Γερμανίας απ' την Αγγλία στο Euro 2020.
Ο Τόνι Κρόος χειροκροτεί μετά τον αποκλεισμό της Γερμανίας απ' την Αγγλία © 2021 FRANK AUGSTEIN/ASSOCIATED PRESS, POOL

Έπειτα από 106 παιχνίδια με το εθνόσημο, ο Τόνι Κρόος με ανάρτησή του στα social media ανακοίνωσε την απόσυρσή του απ' την εθνική Γερμανίας.

Ένα μεγάλο κεφάλαιο στην καριέρα του Τόνι Κρόος έκλεισε. Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης με ανάρτησή του στα social media ανακοίνωσε ότι αποσύρεται απ' την εθνική Γερμανίας, με την οποία έγραψε 106 συμμετοχές απ' τις 3 Μαρτίου του 2010, όταν έκανε ντεμπούτο.

"Πήρα την απόφασή μου και δεν την παίρνω πίσω. Πέτυχα όλα όσα ευχόμουν και έδωσα τα πάντα. Έχω πάρει την απόφαση να τελειώσω την καριέρα μου στην εθνική εδώ και αρκετό καιρό. Είναι ξεκάθαρο για εμένα ότι δεν θα είμαι διαθέσιμος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Κυρίως θέλω να συγκεντρωθώ στην καριέρα μου στην Ρεάλ Μαδρίτης για τα επόμενα χρόνια. Από εδώ και πέρα θέλω να είμαι εκεί για τη σύζυγό μου και τα τρία παιδιά μου. Είναι τιμή που φόρεσα τη φανέλα για τόσο μεγάλο διάστημα. Το έκανα με περηφάνεια και πάθος. Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς που με στήριξαν με το χειροκρότημά τους. Ευχαριστώ και για την κριτική που μου έδωσε περισσότερο κίνητρο" ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του.

Ο Κρόος στην 106 συμμετοχές του με τη Μάνσαφτ πέτυχε 17 γκολ, ενώ κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014. Το αντίο του είχε πικρή γεύση, καθώς συνοδεύτηκε απ' τον αποκλεισμό της Γερμανίας στο Γουέμπλεϊ απ' την Αγγλία.

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ