ΑΕΚ

ΑΕΚ: "Παιχνίδι" με Ρεμπρόφ

Ο Σεργκέι Ρεμπρόβ δίνει οδηγίες στους παίκτεςτης Φερεντσβάρος κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Σέλτικ για τα προκριματικά του Champions League
Ο Σεργκέι Ρεμπρόβ δίνει οδηγίες στους παίκτεςτης Φερεντσβάρος κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Σέλτικ για τα προκριματικά του Champions League ANDREW MILLIGAN/PA VIA AP

Δημοσίευμα στην Αυστρία αναφέρει ότι η Φερεντσβάρος έχει έρθει σε συμφωνία με τον Πίτερ Στόγκερ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, κάτι που σημαίνει ότι ο Σεργκέι Ρεμπρόφ, ο οποίος εξακολουθεί να απασχολεί την ΑΕΚ, θα μείνει ελεύθερος.

Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ ίσως αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τον πάγκο της Φερεντσβάρος, καθώς δημοσίευμα της αυστριακής ιστοσελίδας "krone.at" αναφέρει ότι οι Ουγγροί έχουν έρθει σε συμφωνία με τον νυν προπονητή της Αούστρια Βιέννης, Πίτερ Στόγκερ.

Υπενθυμίζεται ότι χθεσινό (18/05) δημοσίευμα στην Ουκρανία ανέφερε ότι η πρόσληψη του Ρεμπρόφ στην ΑΕΚ "παγώνει", λόγω της αποζημίωσης ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, ποσό αρκετά μεγάλο για τα δεδομένα της ΑΕΚ.

Αν αποχωρήσει όμως από τους Ούγγρους ο Ουκρανός τεχνικός, τότε αυτό το πρόβλημα θα πάψει να υφίσταται, μια και θα είναι ελεύθερος. Η ΑΕΚ εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του, ωστόσο εξακολουθεί να είναι δύσκολη περίπτωση, λόγω του καλού ονόματος που έχει χτίσει με τη Φερεντσβάρος, κυρίως με τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League της φετινής περιόδου.

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου στο σημερινό (19/05) The Show Must Go On με τον Παντελή Διαμαντόπουλο, ανέφερε ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, έχει "αδειάσει" τον Μανόλο Χιμένεθ, ενώ σε παλιότερη εκπομπή ανέφερε ότι το θέμα του προπονητή χειρίζεται αποκλειστικά ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης.

Photo Credits: Associated Press

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ