NATIONS LEAGUE

Κροατία - Ισπανία: Με Κράμαριτς στην κορυφή η ομάδα του Ντάλιτς, με Μοράτα η φούρια ρόχα

Κροατία - Ισπανία: Με Κράμαριτς στην κορυφή η ομάδα του Ντάλιτς, με Μοράτα η φούρια ρόχα
@2023 PETER DEJONG/AP IMAGES

Οι Ζλάτκο Ντάλιτς και Λουίς ντε λα Φουέντε έκαναν γνωστές τις συνθέσεις με τις οποίες θα παρατάξουν Κροατία και Ισπανία αντίστοιχα, για να διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο του Nations League.

Η Κροατία ξεπέρασε με 4-2 την αντίσταση της Ολλανδίας στην παράταση και η Ισπανία επιβλήθηκε με 2-1 της Ιταλίας στον έτερο ημιτελικό του Final-4 του Nations League, γεγονός που έφερε τις δύο ομάδες στον μεγάλο τελικό του Ρότερνταμ όπου θα διεκδικήσουν το βράδυ της Κυριακής (18/06, 21:45, Novasports Prime, ALPHA, LIVE από SPORT24) το βαρύτιμο τρόπαιο.

Μία ώρα περίπου πριν από την έναρξη του αγώνα οι δύο προπονητές άνοιξαν τα χαρτιά τους. Ο Ζλάτκο Ντάλιτς διατήρησε κατά τα 10/11 το αρχικό σχήμα του ημιτελικού απέναντι στην Ολλανδία, με τη μοναδική αλλαγή να είναι στο κέντρο της άμυνας όπου προτίμησε τον Έρλιτς αντί του Βίντα ως παρτενέρ του Σούταλο.

Στον αντίπαλο στρατόπεδο, ο Λουίς ντε λα Φουέντε έχει δύο αλλαγές στη βασική ενδεκάδα σε σύγκριση με τον ημιτελικό κόντρα στην Ιταλία, με τον Φαμπιάν Ρουίθ να προτιμάται στον άξονα (δίπλα στον Ρόδρι) αντί του Μερίνο και τον Ασένσιο να βρίσκει θέση στη δεξιά πτέρυγα της φούρια ρόχα αντί του πρώην συμπαίκτη του στην Ρεάλ, Ροντρίγκο.

Η σύνθεση της Κροατίας: Λιβάκοβιτς, Γιουράνοβιτς, Σούταλο, Έρλιτς, Πέρισιτς, Μόντριτς, Μπρόζοβιτς, Κόβατσιτς, Πάσαλιτς, Κράμαριτς, Ιβάνουσετς

Η σύνθεση της Ισπανίας: Σιμόν, Νάβας, Λε Νορμάν, Λαπόρτ, Άλμπα, Ρόδρι, Φαμπιάν Ρουίθ, Ασένσιο, Γκάβι, Πίνο, Μοράτα

TAGS NATIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΟΑΤΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ