ΠΑΟΚ

Κρμέντσικ: "Πιστεύω πως θα μείνω στον ΠΑΟΚ"

Ο Μίκαελ Κρμέντσικ
Ο Μίκαελ Κρμέντσικ EUROKINISSI

Ο Μίκαελ Κρμέντσικ αποκάλυψε πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον εκπρόσωπό του προκειμένου να παραμείνει στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι. (VIDEO)

Η Λαμία έβαλε δύσκολα στο πρώτο μέρος στον ΠΑΟΚ, ο οποίος στο δεύτερο σοβαρεύτηκε και πανηγύρισε τη νίκη (5-2) βάζοντας πλώρη για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο σκόρερ του πέμπτου γκολ, Μίκαελ Κρμέντσικ μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV και αναφέρθηκε στην παρουσία του, ενώ αποκάλυψε πως ο εκπρόσωπός του βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Δικέφαλο προκειμένου να παραμείνει και μετά το καλοκαίρι.

Θυμίζουμε πως ο Τσέχος φορ έχει αποκτηθεί ως δανεικός από την Μπριζ, χωρίς να έχει μπει οψιόν αγοράς στο συμβόλαιό του.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για το γκολ που σημείωσε και το ακυρωθέν λίγο νωρίτερα: "Είμαι πολύ χαρούμενος και για το γκολ που σημείωσα και για τη νίκη της ομάδας. Κάναμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση, αλλά έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι. Ήταν ένα ωραίο γκολ αλλά μου είπε ο διαιτητής ότι ήμουν οφσάιντ, δεν πειράζει σκόραρα το επόμενο γκολ".

Για το αν έχει αλλάξει κάτι στην επίθεση του ΠΑΟΚ: "Είναι η δουλειά μου, πρέπει να βοηθάω σε αυτό το κομμάτι, το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου και μου αρέσει πολύ να βοηθάω τον ΠΑΟΚ".

Για το αν θα μείνει στον ΠΑΟΚ: "Πιστεύω πως θα μείνω στον ΠΑΟΚ. Είναι κάτι που συζητούν ο εκπρόσωπός μου με την ομάδα. Η Θεσσαλονίκη είναι μία όμορφη πόλη για εμένα και την οικογένειά μου".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ