ΠΑΟΚ

Κρμέντσικ: "Never give up, ΠΑΟΚ"

Ο Μίκαελ Κρμέντσικ
Ο Μίκαελ Κρμέντσικ EUROKINISSI SPORTS

Το ποστάρισμα του Τσέχου επιθετικού, Μίκαελ Κρμέντσικ, στο Instagram επαναφέρει στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ τον "ήρωα" του τελικού Κυπέλλου.

Την ώρα που οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τον Νέλσον Ολιβέιρα βρίσκονται σε οριακό σημείο και οι οριστικές εξελίξεις αναμένονται ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο μια ανάρτηση του Μίκαελ Κρμέντσικ έρχεται να ταράξει τα νερά. Ο Τσέχος επιθετικός έκανε ένα ποστάρισμα στο Ιnstagram για τον "Δικέφαλο", γράφοντας με νόημα "Never give up, ΠΑΟΚ".

Τι ισχύει στην περίπτωση του; Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ είχε ατονίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα καθώς οι απαιτήσεις της Μπριζ κρίθηκαν υπερβολικές. Ωστόσο σύμφωνα με όσα λέγονται, οι Βέλγοι στις συζητήσεις του με την Σλάβια Πράγας φάνηκαν περισσότερο διαλλακτικοί.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, η ανάρτηση του Κρμέντσικ να είναι μια γέφυρα προς τον ΠΑΟΚ παρά τις πρόσφατες δηλώσεις του για επιστροφή στην πατρίδα του. Και το γεγονός ότι αυτή έγινε λίγες ώρες πριν από τον σπουδαίο αγώνα της εθνικής Τσεχίας με την Αγγλία είναι αν μη τι άλλο ενδεικτικό.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ