ΑΕΚ

Κρίστιτσιτς: "Στην Ελλάδα έχασα την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο"

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ για τη Super League Interwetten.
Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Νέναντ Κρίστισιτς στην παρουσίασή του από τον Ερυθρό Αστέρα εξέφρασε τη χαρά του για την επιστροφή του στους Σέρβους, ενώ αναφέρθηκε και στο πέρασμά του στην ΑΕΚ, το οποίο δεν του άφησε τις καλύτερες εμπειρίες

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς στην επίσημη παρουσιάση του ως νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ερυθρού Αστέρα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πέρασμά του από την ΑΕΚ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι όταν ήρθε στην Ελλάδα έχασε το πάθος του για το ποδόσφαιρο.

Ο Σέρβος μέσος μάλιστα ανέφερε ότι είχε σε τέτοιο βαθμό την πρώην ομάδα του στην καρδιά του, όπου αναφέρε ότι έχανε παιχνίδια με την ΑΕΚ για να παρακολουθήσει αγώνες του Ερυθρού Αστέρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νέναντ Κρίστισιτς αγωνίστηκε στον Ερυθρό Αστέρα, για μιάμιση σεζόν (2017- Ιανουάριος 2019) όταν και παραχωρήθηκε στην Ένωση.

Ο Κρίστιτσιτς στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε μεταξύ άλλων: "Νιώθω ότι δεν έφυγα ποτέ. Όλοι στην ομάδα ξέρουν ότι ο Ερυθρός Αστέρας είναι οικογένειά μου. Η μεγάλη μου επιθυμία ήταν να επιστρέψω εδώ και καιρό και ευχαριστώ τον Θεό που συνέβη".

"Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Αυτό το συναίσθημα και η αγάπη για τον Ερυθρό Αστέρα με έκαναν να επιστρέψω. Όταν πήγα στην Ελλάδα, έχασα την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο".

Για το γεγονός ότι σωματικά δεν ήταν με την ομάδα αλλά ήταν πνευματικά: "Κάποιες φορές έχανα παιχνίδια με την ΑΕΚ για να παρακολουθήσω παιχνίδια του Ερυθρού. Ήδη είπα ότι μου έλειψαν πολλά από αυτό. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό".

"Είδα το παιχνίδι με τον Άρη χθες (01/07) από το ξενοδοχείο. Είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα, έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο πέρυσι, αλλά δεν το έδειξαν εναντίον μας. Ήταν σκληροί και επιθετικοί, αλλά παίξαμε σωστά και πήραμε τη νίκη".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ