ΑΕΚ

Κρίστιτσιτς: "Εύχομαι στην ΑΕΚ τα καλύτερα για το μέλλον"

Ο Νέναντ Κρίστισιτς με τη φανέλα της ΑΕΚ
Ο Νέναντ Κρίστισιτς με τη φανέλα της ΑΕΚ PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε το διαζύγιό της με τον Νέναντ Κρίστισιτς, με τον Σέρβο χαφ να ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στην ομάδα, ενώ ευχήθηκε καλή συνέχεια στο μέλλον.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε και αυτή με τη σειρά της, τη λύση της συνεργασίας της με τον 30χρονο Σέρβο μέσο, Νέναντ Κρίστισιτς, ο οποίος πριν από λίγο υπέγραψε στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Κρίστισιτς ευχήθηκε τα καλύτερα στους ανθρώπους της Ένωσης, ενώ ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε από τον Ιανουάριο του 2019, όταν έγινε μέλος της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ και η δήλωση του Κρίστιτσιτς στην επίσημη ιστοσελίδα της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ: "Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νέναντ Κρίστιτσιτς, ο οποίος παραχωρήθηκε στον Ερυθρό Αστέρα.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την πρωταθλήτρια ομάδα της Σερβίας, ο Νέναντ Κρίστιτσιτς δήλωσε στο aekfc.gr: "Είμαι περήφανος για αυτό το διάστημα που φόρεσα τη φανέλα της ΑΕΚ και αποτέλεσα μέλος αυτού του σπουδαίου club.

Ευχαριστώ άπαντες στην ομάδα για τη συνεργασία και για όσα ζήσαμε μαζί. Εύχομαι στην ΑΕΚ τα καλύτερα για το μέλλον και είμαι σίγουρος για τους τίτλους που θα έρθουν και τις μεγάλες στιγμές που την περιμένουν ειδικά με την επιστροφή της στο καταπληκτικό γήπεδο το οποίο ετοιμάζεται"!

Νέναντ και εμείς σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στην ΑΕΚ!

Hvala Nenad!

Ζelimo ti sve najbolje!".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ