ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος Σαουδικής Αραβίας για τον μήνα Σεπτέμβριο

Cristiano Ronaldo reacts during his official unveiling as a new member of Al Nassr soccer club in in Riyadh, Saudi Arabia, Tuesday, Jan. 3, 2023.Ronaldo, who has won five Ballon d'Ors awards for the best soccer player in the world and five Champions League titles, will play outside of Europe for the first time in his storied career. (AP Photo/Amr Nabil)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά την παρουσίασή του από την ΑΛ Νασρ 2023 AP IMAGES/AMR NABIL

Ο πρωταγωνιστής και φυσικός ηγέτης της Αλ Νασρ, Κριστιάνο Ρονάλντο, ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος Σαουδικής Αραβίας για τον μήνα Σεπτέμβριο.

Με τον ιδανικότερο τρόπο εξελίσσεται η σεζόν για τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου, Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς τα 10 τέρματα και οι 5 ασίστ σε 7 παιχνίδια του πρωταθλήματος Σαουδικής Αραβίας, έδωσαν στον Πορτογάλο το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτης της SPL.

Την ίδια στιγμή που ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκει δίχτυα με χαρακτηριστική ευκολία με τη φανέλα της Αλ Νασρ, η πρώην ομάδα του, Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ, μετράει μόλις 13 γκολ σε 9 αναμετρήσεις.

Μάλιστα, η σχέση που έχει αναπτύξει ο Πορτογάλος με τα αντίπαλα δίχτυα, αναμένεται να συνεχιστεί και για τα επόμενα χρόνια, δίνοντάς του ακόμα περισσότερα έπαθλα και πρωτιές, καθώς σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για όσο τον κρατάνε τα πόδια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ