ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Οι τρεις λόγοι που επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Νόριτς | 16 Απριλίου 2022
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Νόριτς | 16 Απριλίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τρεις λόγους που έχουν να κάνουν με την ενίσχυση του ρόστερ, αλλά και με τη συμμετοχή της ομάδας στο Champions League, κάτι που τον επηρεάζει για δύο λόγους.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ζητήσει να αποχώρησει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα δεν θα πάει ούτε στη δεύτερη προπόνηση των κόκκινων διαβόλων, επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους, κάτι που αποδέχθηκε ο σύλλογος.

Δημοσίευμα του "manchester evening news", αναφέρει τους τρεις λόγους για τους οποίους ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιθυμεί να αποχωρήσει από τους κοκκίνους διαβόλους.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι δυσαρεστημένος με την αδράνεια που δείχνει η ομάδα στο μεταγραφικό παζάρι, μετά από μια άκρως αποτυχημένη σεζόν. Η πρώτη της μεταγραφή, του Ταϊρέλ Μαλάσια, ανακοινώθηκε στις 5 Ιουλίου, ενώ υπάρχει συμφωνία επί της αρχής για τον Κριστιάν Έρικσεν. Παρ' όλα αυτά εκείνο δεν είναι αρκετό για εκείνον και επιθυμεί περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ για να διεκδικήσουν τίτλους τη νέα σεζόν.

Ο δεύτερος είναι η αδυναμία των κόκκινων διαβόλων να εξασφαλίσουν μια θέση στο Champions League της νέας περιόδου, η οποία τον επηρεάζει για δύο λόγος. Ο Ρονάλντο θέλει να πάει σε μια ομάδα που να του ικανοποιεί τις φιλοδοξίες, οι οποίες "υπερβαίνουν" τη συμμετοχή στο Champions League.

Ο τρίτος είναι γιατί αυτομάτως υπήρχε συμφωνημένη ρήτρα στα συμβόλαια όλων των ποδοσφαιριστών για περικοπή οικονομικών απολαβών της τάξεως του 25%. Αυτή η συνθήκη έχει δυσανασχετήσει τον Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος λάμβανε εβδομαδιαίως κοντά στις 560 χιλιάδες ευρώ και αυτό το ποσό κατέβηκε αυτόματα στις 420 χιλιάδες ευρώ.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ