ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο Μέντες τον έχει προτείνει στην Ντόρτμουντ

Ο Ρονάλντο στη διάρκεια του αγώνα Μπρέντφορντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 13 Αυγούστου 2022
Ο Ρονάλντο στη διάρκεια του αγώνα Μπρέντφορντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 13 Αυγούστου 2022 © 2022 AP PHOTO/IAN WALTON

Η υπόθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη και ο Πορτογάλος συνεχίζει να θέλει να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ύστερα από το άκυρο αρκετών ομάδων, η Ντόρτμουντ εμφανίζεται ως η τελευταία ελπίδα του, με τον ατζέντη του Ζόρζε Μέντες να συζητά για το ενδεχόμενο μετακίνησης στη Γερμανία.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να λύσει το πρόβλημα του Κριστιάνο Ρονάλντο σύντομα πριν λήξει η μεταγραφική περίοδος. Ο 37χρονος σούπερ σταρ έχει εκφράσει εδώ και δύο μήνες την επιθυμία του να αποχωρήσει από την αγγλική ομάδα, με τους κόκκινους διαβόλους να μην θέλουν να τον αφήσουν να φύγει δίχως το κατάλληλο αντίτιμο.

Μετά το άκυρο αρκετών ομάδων να τον αποκτήσουν, η τελευταία επιλογή του θα μπορούσε να είναι η Ντόρτμουντ, η οποία αγωνίζεται στο Champions League. Επιθυμία του Ρονάλντο άλλωστε είναι η συμμετοχή του στην κορυφαίαδιοργάνωση, κάτι που αυτή τη στιγμή δεν του προσφέρει η Γιουνάιτεντ.

Ο ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες, σύμφωνα με το RMC, προσπαθεί να βρει λύση για την μετακόμισή του στη Bundesliga, κάτι που θα του προσφέρει νέες προκλήσεις στην καριέρα του.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE BUNDESLIGA ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ