ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο για το ρεκόρ του: "Δεν μπορώ να εκφραστώ με λέξεις, δεν σταματάω ακόμα το μέτρημα..."

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο οδηγεί την κούρσα για το Χρυσό Παπούτσι στο Euro
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο οδηγεί την κούρσα για το Χρυσό Παπούτσι στο Euro INTIME

Στα 36 του χρόνια, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των εθνικών ομάδων και αναφέρθηκε εκτενώς με μήνυμά του στο λογαριασμό του στο Instagram. Μεταξύ άλλων, είπε πως δεν σταματάει ακόμα το μέτρημα.

Ένα ακόμα μυθικό ρεκόρ έσπασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έφτασε τα 111 γκολ με την εθνική Πορτογαλίας. Ο CR7 έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών με τις εθνικές ομάδες, ξεπερνώντας τον Ιρανό, Αλί Νταεΐ, ο οποίος είχε σημειώσει 109. Ο Πορτογάλος διεθνής κατάφερε να σπάσει το συγκεκριμένο ρεκόρ σε 179 συμμετοχές, με τον Αλί Νταεΐ να μετράει 145 εμφανίσεις.

Με μήνυμά του στο Instagram αναφέρθηκε εκτενώς στο επίτευγμά του: "Δεν μπορώ να εκφραστώ με λέξεις. Είμαι ενθουσιασμένος, η αίσθηση είναι μοναδική. Πάμε Πορτογαλία! Πάμε!

Από όλα τα ρεκόρ που έχω σπάσει κατά την διάρκεια της καριέρας μου, και ευτυχώς ήταν αρκετά, αυτό είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό και είναι σίγουρα στην κορυφή των επιτευγμάτων μου και με κάνει πραγματικά υπερήφανο.

Πρώτα απ' όλα, διότι κάθε φορά εκπροσωπώ την χώρα μου που είναι μια ξεχωριστή στιγμή, γνωρίζοντας πως υπερασπίζομαι την Πορτογαλία και δείχνω στον κόσμο από τι είναι φτιαγμένοι οι Πορτογάλοι.

Δεύτερον γιατί οι διοργανώσεις των εθνικών ομάδων πάντα είχαν μεγάλο αντίκτυπο σε μένα όσο μεγάλωνα, βλέποντας τα είδωλα μου να παίζουν με τις χώρες τους κάθε καλοκαίρι στο Euro ή στο Μουντιάλ. Αλλά πάνω απ' όλα επειδή σκόραρα 111 γκολ για την Πορτογαλία, που σημαίνει 111 στιγμές όπως αυτή στο Αλγκάρβε, στιγμές παγκόσμιας ενότητας και χαράς για εκατομμύρια συμπατριώτες μου σε όλο τον κόσμο. Γι' αυτούς κάθε θυσία αξίζει.

Ένας άλλος λόγος που με κάνει να εκτιμώ τα επιτεύγματα μου, είναι πως ο Αλί Νταεΐ έβαλε ψηλά τον πήχη, σε τέτοιο σημείο που κάποια στιγμή σκέφτηκα πως δεν θα μπορέσω να τον φτάσω. Συγχαρητήρια στον «Shariar» που κράτησε το ρεκόρ για τόσο πολύ καιρό και τον ευχαριστώ που πάντα έδειχνε σεβασμό σε μένα, κάθε φορά που σκόραρα και πλησίαζα όλο και περισσότερο σε αυτό το εκπληκτικό ρεκόρ.

Ευχαριστώ κι εσένα Πορτογαλία. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και τους αντιπάλους που έκαναν αυτό το ταξίδι αξέχαστο. Ας συνεχίζουμε να συναντιόμαστε μέσα στα γήπεδα για τα επόμενα χρόνια. Δεν σταματάω ακόμα το μέτρημα... ".

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ