ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έξαλλος με τον διαιτητή, είδε κίτρινη κάρτα επειδή κλώτσησε τη μπάλα στο φινάλε του πρώτου μέρους

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έξαλλος με τον διαιτητή, είδε κίτρινη κάρτα επειδή κλώτσησε τη μπάλα στο φινάλε του πρώτου μέρους
PRINT SCREEN

Το πρώτο μέρος του αγώνα της Αλ Νασρ με την Άμπχα έκλεισε με το χειρότερο δυνατό τρόπο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο να βλέπει κίτρινη κάρτα εξοργισμένος από την απόφαση του διαιτητή να σφυρίξει φινάλε και να κόψει αντεπίθεσή του.

Η Αλ Νασρ άρχισε με ονειρεμένο τρόπο τον αγώνα της με την Άμπχα για το King's Cup αφού προηγήθηκε με τη συμπλήρωση μόλις 12 δευτερολέπτων αγώνα, όμως έκλεισε πολύ άσχημα το πρώτο μέρος, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να φεύγει γεμάτος νεύρα με κατεύθυνση τα αποδυτήρια και φορτωμένος με μία κίτρινη κάρτα.

Αιτία το γεγονός πως ενώ έβγαινε ταχύτατα σε αντεπίθεση της ομάδας του, ο διαιτητής σφύριξε στο 47' 24'' το τέλος για το πρώτο μέρος (είχαν συμπληρωθεί τα δύο λεπτά του έξτρα χρόνου που είχε δώσει), με τον CR7 να τσαντίζεται με την απόφαση του άρχοντα του αγώνα και να δείχνει το θυμό του με άκομψο τρόπο.

Αυτός ήταν να πιάσει τη μπάλα και να την κλωτήσει με δύναμη μακριά, με τον διαιτητή να του δείχνει αμέσως κίτρινη κάρτα για την συμπεριφορά του και τον 38χρονο σούπερ σταρ να φεύγει γεμάτος νεύρα για τα αποδυτήρια, στολίζοντας με αρκετά "γαλλικά" τον διαιτητή.

Το φινάλε έφερε πάντως αρκετά χαμόγελα για τους γηπεδούχους, αφού ναι μεν ο Ρονάλντο δεν βρήκε δίχτυα, όμως η Αλ Νασρ πήρε τη νίκη, επικρατώντας με σκορ 3-1 της αντιπάλου της (σκόρερ οι Αλ Νατζί στο 1', Ακ Καϊμπαρί στο 21' και Μαράν στο 49') και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ